Obstoječi uporabnik
Natisnite svojo informativno naročniško pogodbo za storitve Amis. Spletno naročilo je izključno informativne narave in ni zavezujoče vse do podpisa pogodbe. Potrebujete podatke o naročniku in naslov priključka.
Pokličite 080 20 10 ali
vstopite v Moj račun.

Prenos registrarja domene

Pri prenosu .si domene gre za zamenjavo registrarja (ponudnika registracije), medtem ko lastnik (nosilec) ostane isti. Prenos .si domene sprožite z naročilom na spodnjem obrazcu.Obrazec za prenos registracije domene

 
 
 Preden se odločite za prenos se prepričajte, da vaš dosedanji administratorski e-poštni naslov za domeno, ki jo želite prenesti, zares deluje. Na ta e-poštni naslov boste prejeli sporočilo, v katerem boste s klikom na spletno povezavo potrdili zahtevo za prenos domene.

V potrditvenem e-sporočilu, ki ga boste prejeli na vaš dosedanji administratorski e-poštni naslov bo URL naslov – spletna povezava. S klikom na to povezavo boste potrdili prenos domene. V primeru, da ste si premislili in ne želite več prenesti domene, to e-sporočilo enostavno prezrite in izbrišite. Zahteva za prenos samodejno poteče v 7-ih dneh.

Zahteva po prenosu bo s klikom na povezavo posredovana v globalno bazo podatkov, kjer čaka na končni prenos. V primeru, da vaš obstoječi registrar ne zahteva zaustavitve prenosa, bo postopek končan najkasneje v 5-ih dneh.