UGODNOSTI ZA NOVE NAROČNIKE

Trojka Flex

Izberi paket Trojka Flex – Amisova trojka– ki vključuje hitri internet, televizijo z bogato programsko shemo in fiksno telefonijo. Prvih 6 mesecev za samo 19,90 €/m, drugih 6 mesecev 24,90 €/m, Si.mobilovi mobilni naročniki pa prejmete ugodnost za vedno.


Razišči ›

Bodite flexi!

Izkoristite prednosti paketov Flex in sami oblikujte paket glede na svoje potrebe. Opcije lahko naročate za en mesec ali dlje. Brez papirologije, naročilnic, aneksov – brez skrbi.

Razišči ›

AmisTV zdaj s Časovnim preskokom 7 dni za nazaj!

Premišljena in enostavna navigacija. Bogate TV sheme in tematski programski paketi. TV-aplikacije za še več razvedrila in odlične funkcije – zdaj celo s 7-dnevnim Časovnim preskokom.


Razišči ›

ŽE PRI AMISU

Izkoristite jesenske ugodnosti!

Zmogljivi dodatki, gratis preizkusi in ugodnosti za velike prihranke.


Razišči ›

Zaščitite svojo družino!

In vse naprave, tudi tablice in mobilnike.Razišči ›

Pestre vsebine za vrhunsko zabavo!

Bodite korak pred ostalimi, oglejte si edinstvene oddaje prej kot ostali. Najboljši filmi in serije, tudi v HD ločljivosti. Programska paketa s kanali sosednjih držav in paketi za najmlajše.

Razišči ›

ZAKAJ IZBRATI AMIS

Fleksibilnost ponudbe

Sami lahko sproti povečujete hitrost interneta in naročate ali odjavljate dodatne TV programe.

Priznanje za najboljše pakete

Amis je edini ponudnik v Sloveniji, ki zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo storitev in je prejemnik priznanja Best Buy Award za 2015 in 2016.

Prijaznost in učinkovitost svetovalcev

Za vas skrbi več prijaznih in usposobljenih svetovalcev. Zveza potrošnikov Slovenije je v letih 2010 in 2011 naš klicni center ocenila za najboljšega v Sloveniji.

Enostaven prehod

Vse potrebno za prehod poskrbi Amis, internet boste lahko uporabljali ves čas.