Obstoječi uporabnik
Natisnite svojo informativno naročniško pogodbo za storitve Amis. Spletno naročilo je izključno informativne narave in ni zavezujoče vse do podpisa pogodbe. Potrebujete podatke o naročniku in naslov priključka.
Pokličite 080 20 10 ali
vstopite v Moj račun.
AmisTV
Sledite intuiciji!
Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila.
Novi paketi in storitve za podjetnike
Največ interneta na Hrvaškem!
Amis Klub – največ za naše naročnike
Internet brez omejitev!
Imej več. Imej vse!
YUGO nostalgija za vse. Brezplačno!
Bodi "in" ... bodi Pink!
Naročniška akcija!
Prenovljen Časovni preskok!
Pokritost Amis Optike
Moj račun - samo klik stran.

Novi paketi in storitve za podjetnike

Novi paketi poslovnih komunikacij Podjetnik so posebej prilagojeni za manjša podjetja in samostojne podjetnike. Vsebujejo točno to, kar potrebujete za nemoteno opravljanje posla, hkrati pa so še posebej ugodni.

Spremljajte novice na svojem telefonu ali tablici, pošiljajte in pregledujte elektronsko pošto, delite slike s prijatelji na Facebooku, tvitajte in ostanite povezani na internetu, kolikor želite.

Internet Vipnet
- 20 GB mobilnega interneta v hrvaškem omrežju Vipnet.
- Brezplačen prenos podatkov tudi po preseženih 20 GB, vendar z nižjo hitrostjo.
- Samo 9,99 EUR/mesec.

Za vklop pošljite SMS s ključno besedo VIPNET na 6111. Samodejni izklop po 31 dneh.

Naši naročniki imate prednost, zato smo na enem mestu strnili vse ugodnosti in akcije. Spoznajte vse prednosti, ki jih lahko uživate. Bodite prvi v vrsti pri najnovejših izdelkih na obroke. Uživajte v nagradnih igrah. Spremljajte koristne nasvete.

Ko "navaden" internet ni dovolj. Odloči se za Amis in preklopi na najhitrejši internet. Dovoli, da tvoj dom priklopimo na Amis Hipernet, ki prinaša najvišjo možno hitrost na izbranem omrežju. Prenašaj in šeraj datoteke bliskovito hitro. Brez omejitev.

Vsi, ki boste naročili katerikoli paket, ki vsebuje storitev Amis Televizija, vam za obdobje 3 mesecev podarimo polno programsko shemo 140+ kanalov. In to brez doplačila.

Vsi novi naročniki, ki naročite storitev Amis Televizija, vam za obdobje 2 mesecev – brezplačno – zagotovimo ogled več kot 50 kanalov znotraj programskega paketa BALKAN 50+.

Vsak, nov naročnik, ki naroči storitev Amis Televizija, bo dobil PINK razvado za kar 3 mesece brezplačno. Akcija velja tudi za obstoječe naročnike AmisTV, ki nimajo vklopljenega programskega paketa PINK, ob vezavi na programski paket za obdobje 12 mesecev.

NAJBOLJŠI ZDAJ CENEJŠI!
Zgrabite priložnost in izberite katerikoli paket, v kateremkoli omrežju, kjerkoli v Sloveniji in plačujte kar 5 mesecev le 19 EUR mesečne naročnine.

Ponudba velja za vse nove zasebne naročnike storitev Amis ob vezavi naročniškega razmerja za obdobje 24 mesecev. Akcija velja do 31.8.2014.

Skočite v preteklost, in to kar na 100 kanalih!

S časovno TV funkcijo »Zamujeno« si lahko ogledate pretekle oddaje in to na 100 najbolj priljubljenih TV kanalih. Z nadgrajenim »Snemalnikom«, zdaj na 53 kanalih, si posnemite izbrano oddajo ali pa si jo s »Pavzo« zaustavite in si jo oglejte kasneje.

Preverite, v katerih krajih lahko dostopate do paketov Amis Optika.

V vaš dom prihajajo najhitrejši in vsebinsko pestri paketi – na super zmogljivem optičnem omrežju.

Preverite pokritost celotnega optičnega omrežja Amis:

  • Razvezano optično omrežje Amis.
  • Optično omrežje preko nacionalnega operaterja.
  • Krajevno optično omrežje preko odprtih širokopasovnih območij (OŠO).

 Odslej najboljši Amis paketi tudi na optiki!

Moj račun je spletno mesto, kjer lahko vsi domači uporabniki Amis storitev dostopate do vseh potrebnih informacij in funkcionalnosti.

Koristne povezave
Spoznaj vse rešitve
Že pri Amisu?
Spoznajte novosti,
prednosti, ugodnosti -
vse na enem mestu.