Obstoječi uporabnik
Natisnite svojo informativno naročniško pogodbo za storitve Amis. Spletno naročilo je izključno informativne narave in ni zavezujoče vse do podpisa pogodbe. Potrebujete podatke o naročniku in naslov priključka.
Pokličite 080 20 10 ali
vstopite v Moj račun.

Prodajna mesta

Vabimo vas, da obiščete Amis poslovalnico v mariborskem nakupovalnem središču Europark, ki obiskovalcem ponuja pristno Amis izkušnjo. Obiskovalci lahko v poslovalnici, ki se pridružuje 25-tim partnerskim prodajnim mestom po vsej Sloveniji, preizkusite vse Amis storitve in napredne naprave s področja digitalne in mobilne televizije, interneta ter telefonije. Od decembra naprej pa je v poslovalnici Europark na voljo tudi široka paleta Si.mobilovih storitev. Posebne pozornosti so deležni tudi vaši najmlajši. Obiščite nas!

Poleg lastne poslovalnice Amis še pospešeno odpira številna Prodajna mesta po vsej Sloveniji, kjer boste dobili vse želene informacije, sklenili naročnino, v določenih prodajnih mestih s predstavitvijo AmisTV serija 4, pa lahko v živo ogledali in preizkusili kako enostavna in uporabna je AmisTV serija 4.

Preverite, katera Prodajna mesta so najbližja vašem kraju. Za iskanje izberite poštno območje na zemljevidu.

Koristne povezave
Spoznaj vse rešitve
Klicni center - 080 20 10
Že pri Amisu?
Spoznajte novosti,
prednosti, ugodnosti -
vse na enem mestu.