NAROČI Trojka Flex HBO
Redna cena:
37,89 €/m
12 mesecev
27,90 €/m
Dodatne opcije:
Imaš vprašanja?
Pokliči:
080 20 10
Spletni klepet NI NA VOLJO
Trojka Flex HBO
Optika
DSL
Internet
Hipernet do 15 MbpsPOVEČAJ HITROST
Brezžični (Wi-Fi) modem brezplačno
Amis TV
AmisTV serija 4 Začetna shema (95+ programov)
POVEČAJ ŠT. PROGRAMOV
Programski paket HBO
Časovni preskok
Mobilna televizija Amis MobiaTV
Telefonija
SLO-brezplačno – 700 min/mesec brezplačnih klicev v vsa SLO-fiksna omrežja
Akcijska cena:
27,90€
na mesec
Redna cena:
37,89€
na mesec
NAROČNIŠKE UGODNOSTI

Amis Flex

200+ TV programov
3 mesece gratis!

Brezplačna uporaba 3 dopolnilnih TV storitev

Amis Flex

Izberi paket Trojka Flex – Amisova trojka – ki vključuje hitri internet, televizijo z bogato programsko shemo in fiksno telefonijo.

Prvih 6 mesecev za samo 19,90 €/m, drugih 6 mesecev 24,90 €/m, Si.mobilovi mobilni naročniki pa prejmete ugodnost za vedno.


V sklopu akcijske ponudbe Amis Flex pomladna ponudba operater naročniku , ki izbere akcijsko ponudbo ter naroči katerikoli naročniški paket Flex za čas trajanja naročniškega razmerja na naročniške pakete za mobilne storitve ( ne velja za predplačniške pakete simpl na račun in Bob pri operaterju prizna popust na katerikoli paket Flex in sicer pri paketu Trojka Flex HBO popust v višini 15 Eur pri paketu Trojka Flex popust v višini 14 EUR paketu Dvojka TV Flex popust v višini 13 Eur pri paketu dvojka tel Flex popust v višini 8,10 Eur pri paketu Enka flex pa popust v višini 6,10 Eur za obdobje polnih 6 mesecev od začetka naročniškega razmerja ( obdobje višjega popusta) in v višini 10 € pri paketu Trojka Flex HBO pri paketu Trojka Flex popust v višini 9 € paketu Dvojka TV Flex popust v višini 8 Eur pri paketu dvojka tel Flex popust v višini 3,10 Eur pri paketu Enka Flex pa popust v višini 1,10 Eur za obdobje polnih 6 mesecev od poteka obdobja višjega popusta, za naročnike, ki so hkrati aktivni naročniki naročniških paketov za mobilne storitve operaterja. Vsi popusti so navedeni z DDV ter se obračunavajo na način, da se znesek popusta odšteje od redne cene izbranega paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku operaterja. V kolikor naročnik prekine naročniško razmerje za mobilne storitve pri operaterju mu operater izbrani naročniški paket prične obračunavati po redni ceni z veljavnim cenikom storitev Amis vezava naročniškega razmerja za izbrani paket flex pri operaterju pase mu ne prekine razen če operaterju povrne znesek prejetih ugodnosti v skladu z naslednjim odstavkom .Operater prične obračunava akcijski paket s prvim dnem naslednjega meseca ki sledi mesecu v katerem je bil sklenjen ta dodatek.

Akcija »Amis Flex – Pomladna ponudba!« zajema tudi časovni preskok brezplačno za obdobje 3 mesecev od sklenitve naročniškega razmerja pod enakimi pogoji, kot so navedeni zgoraj.
ČASOVNI PRESKOK GRATIS! 3 MESECE

Brezplačna uporaba 3 dopolnilnih TV storitev

Vsakemu novemu naročniku AmisTV zagotovimo brezplačno uporabo TV-funkcij Časovni preskok, Snemalnik in mediaCenter za obdobje prvih 3 mesecev.

Brezplačna uporaba 3 dopolnilnih TV storitev. Vsakemu naročniku AmisTV z digitalnim sprejemnikom s podporo 3 dopolnilnim TV storitvam omogočamo brezplačno uporabo funkcij sklopa »3 dopolnilne TV storitve« (Časovni preskok, Snemalnik in mediaCenter) za obdobje prvih 3 mesecev ter posebno ugodno naročnino po preteku treh mesecev. Naročnik ima možnost, da na podlagi »garancije na zadovoljstvo« kadarkoli odjavi ta sklop storitev. V nasprotnem primeru se po preteku treh mesecev prične sklop »3 dopolnilne TV storitve« obračunavati po posebni nižji ceni - 4 €/mesec (3 € + 2 € + 1 € = 4 €/mesec). Ponudba velja za vse nove naročnike AmisTV ter za vse obstoječe naročnike ob prvem naročilu AmisTV.
200+ TV PROGRAMOV 3 MESECE GRATIS

Glej bogato, z več kot 200 TV programi polno, Razširjeno shemo kar 3 mesece brezplačno.

V sklopu dodatne akcijske ugodnosti »200+ TV programov GRATIS« vam nudimo Razširjeno shemo z več kot 200 programi brez doplačila za obdobje 3 mesecev od vklopa storitve. Ugodnost velja za vse nove zasebne naročnike kateregakoli paketa, ki vsebuje storitev Amis Televizija. V primeru naročila Razširjene programske sheme se vam v sklopu akcijske ugodnosti le ta ne obračunava.
3 VIDEO VSEBINE GRATIS!

Prve 3 video vsebine brezplačno!

Akcijska ugodnost »Video« - Podarimo vam ogled prvih 3 video vsebin! Vsakemu novemu naročniku AmisTV nudimo brezplačen ogled prvih 3 video naslovov iz Video Sveta. Vsak nadaljnji ogled se obračunava po veljavnem ceniku Video Sveta.
PRILAGODI SI SVOJ PAKET Z DODATNIMI OPCIJAMI
V paketih Flex lahko enostavno in kadarkoli naročaš ter odjavljaš dodatne storitve. Brez
presenečenj na mesečni položnici.
PROGRAMSKE SHEME
Začetna shema
Cena:
€/m
Osnovna shema
Cena:
7,00 €/m
Razširjena shema
3 mesece, brezplačno
Cena:
15,10 €/m
TEMATSKI PROGRAMSKI PAKETI
Adrenalin
Cena:
5,00 €/m
Trend
Cena:
5,00 €/m
Junior
Cena:
4,00 €/m
EKSKLUZIVNI PROGRAMSKI PAKETI
CineStar TV Premiere
Cena:
5,00 €/m
Pink
Cena:
7,99 €/m
Balkan 50
Cena:
6,00 €/m
Minimax Plus
Cena:
3,05 €/m
VOYO +
Cena:
7,00 €/m
HBO OD+
Cena:
4,00 €/m
INTERNET HITROSTI
do 15 Mbps
Cena:
€/m
Hitrost 20/1 Mbps
Cena:
9,00 €/m
Hitrost 30/5 Mbps
Cena:
20,00 €/m
TV OPREMA
Dodatni digitalni sprejemnik s podporo 3 dopolnilnim TV storitev
Število kosov:
Cena:
3,00 €/m
PREOSTALA PONUDBA
Amis SAFE 3 naprave
3 mesece, brezplačno
Cena:
1,90 €/m
Amis SAFE 5 naprav
3 mesece, brezplačno
Cena:
2,50 €/m
ZAKAJ AMIS IN TROJKA FLEX

Fleksibilnost ponudbe

Vse dodatne storitve lahko poljubno vključujete in izključujete.

Enostaven prehod

Vse potrebno za prehod poskrbi Amis, internet boste lahko uporabljali ves čas.

Najboljše razmerje med
kakovostjo in ceno

Pri Amisu boste za svoj denar dobili največ. To dokazuje tudi nagrada Best Buy 2015/16 za 1. mesto med ponudniki dostopa do interneta.

POGOSTA VPRAŠANJA UPORABNIKOV
Kako preverim, kakšne storitve so možne na mojem naslovu?
Možnost priklopa na Amis lahko preverite sami:
 • na ponudbeni strani izberite želeni paket (trojka, dvojka, enka) in tehnologijo (DSL ali optika),
 • desno zgoraj v okvirčku »Naroči« kliknite na gumb »Naroči prek spleta«,
 • vpišite naslov, za katerega vas zanima možnost priklopa Amis,
 • kliknite »Preveri«.
Sem naročnik pri drugem operaterju. Kako mi AMIS olajša prehod?
Vse dogovore v zvezi s prekinjanjem naročniškega razmerja pri dosedanjem operaterju bomo v vašem imenu izpeljali pri Amisu, če se boste tako odločili. Menjava ponudnika bo tako enostavna in hitra.
Ali se moram pri naročilu na AMIS vezati?
Ne. Vezava za sklenitev naročniškega razmerja ni nujna, se pa splača. Za koriščenje nekaterih naročniških ugodnosti, kot je na primer plačevanje nižje naročnine prvih nekaj mesecev, se morate vezati za dve leti. Če tega ne želite, naročniško razmerje lahko sklenete brez vezave.
Kako se naročim na AMIS?
Na AMIS storitve se lahko naročite na 3 načine.
 • Obiščete eno od naših poslovalnic, kjer z našo pomočjo izberete optimalen paket za vas in izpolnite pogodbo.
 • Na ponudbeni strani izberite želeni paket (trojka, dvojka, enka), tehnologijo (DSL ali optika) in želene dodatke ter preverite, ali so izbrane storitve možne na vašem naslovu.
  • V primeru pozitivnega odgovora kliknite na gumb »Nadaljuj z naročilom«, vpišite zahtevane podatke in na koncu kliknite »Oddaj naročilo«
 • Na strani ponudba izberite paket, ki vam najbolj ustreza, desno zgoraj v okvirčku »Naroči« kliknite na gumb »Oddaj povpraševanje«, prejete informacije bomo pregledali in vas kontaktirali v najkrajšem možnem času.
Kako poteka priklop AMIS storitev?
 • Najkasneje 14 dni po podpisu pogodbe boste po pošti prejeli vso potrebno internet in TV opremo, ki jo s pomočjo preprostih in nazornih navodil z lahkoto priklopite sami.
 • Najkasneje 14 dni po podpisu pogodbe boste preko SMS-a ali e-pošte obveščeni o priklopu na Amis.
 • Internet povezava med preklopom ne bo prekinjena in jo boste lahko ves čas uporabljali nemoteno.
 • Takoj po prejetju obvestila lahko priklopite zgoraj omenjeno strojno opremo in začnete uživati v Amis storitvah.
 • Če boste imeli pri kateremkoli od naštetih korakov težave, smo vam z veseljem na voljo na:
  • brezplačni telefonski številki 080 20 10 in
  • E-naslovu: podpora@amis.net
Kako priklapljam in izklapljam dodatne storitve? Kako se mi to zaračunava?
 • Vse storitve lahko priklapljate in izklapljate:
  • s pomočjo daljinca na TV vmesniku ali
  • na spletnih servisnih straneh – Moj Račun: https://moj.amis.net.
 • Če se kasneje odločite, da dodatne storitve vendarle ne potrebujete, jo lahko najmanj 30 dni po vklopu enostavno izklopite.
 • Dodatne storitve se zaračunavajo za nazaj. To pomeni, da vam bomo na prvem računu po vklopu storitve zaračunali sorazmerni delež za pretekli mesec, v kasnejših mesecih pa celotni znesek.
 • Tudi če se storitev odločite izklopiti, za tekoči mesec plačate samo sorazmerni delež, kolikor je bila storitev vključena.
Kako se mi zaračunavajo dodatne storitve, ki si jih sam vklopim?
 • Dodatno storitve se zaračunavajo za nazaj. To pomeni, da vam bomo na prvem računu po vklopu storitve zaračunali sorazmerni delež za pretekli mesec, v kasnejših mesecih pa celotni znesek.
 • Tudi če se storitev odločite izklopiti, za tekoči mesec plačate samo sorazmerni delež, kolikor je bila storitev vključena.
Ali pri prehodu na AMIS lahko ohranim svojo trenutno telefonsko številko?
Da. Prenos telefonske številke bo v vašem imenu uredil AMIS, vi jo zgolj vpišete v naročniški obrazec »Obrazec za prenos številke«, ki ga prejmete skupaj z naročniško pogodbo.
Ali pri prehodu na AMIS lahko ohranim svoj trenuten e-naslov?
Da. S trenutnim (prejšnjim) operaterjem se dogovorite za samostojno uporabo e-naslova in ga boste lahko nemoteno uporabljali tudi kot AMIS naročnik.
Kako je s plačilom računa prejšnjemu operaterju, če preidem na AMIS?
Če ste pri prejšnjem operaterju že plačali račun za celoten mesec, v katerem prehajate na AMIS, boste na zaključnem računu dobili povrnjen sorazmerni znesek od datuma prehoda na Amis do konca obračunskega obdobja. Skrb, da boste za isto storitev plačevali dvema operaterjema je odveč.
Ali lahko Amis preveri, če imam pri obstoječem ponudniku kakšno vezavo?
Podrobnosti vašega naročniškega razmerja pri trenutnem operaterju morate preveriti sami.
Kam se dostavi oprema od prejšnjega operaterja?
Predlagamo, da po prehodu sami dostavite opremo v najbližjo poslovalnico prejšnjega operaterja.
Kot naročnik katerih Si.mobil paketov lahko izkoristim akcijsko ugodnost za vedno?
Akcijsko ugodnost za vedno lahko izkoristijo vsi, ki so aktivni naročniki naročniških paketov za mobilne storitve operaterja Si.mobil d.d., kar pomeni da akcija ne velja za vse predplačniške pakete Si.mobila, paket Simpl na račun, ponudbo Bob ter AmisMobil.
Ali lahko koristim akcijo če je drug družinski član naročnik pri Si.mobilu?
Žal ne. Naročnik, ki lahko prejme ugodnost mora biti enak tako na Amisu kot na Si.mobilu in mora biti zato ustrezno naveden na obeh naročniških pogodbah. Kot identifikacija pa služi davčna številka naročnika.
SPLOŠNI POGOJI
V sklopu akcijske ponudbe Amis Flex pomladna ponudba operater naročniku , ki izbere akcijsko ponudbo ter naroči katerikoli naročniški paket Flex za čas trajanja naročniškega razmerja na naročniške pakete za mobilne storitve ( ne velja za predplačniške pakete simpl na račun in Bob pri operaterju prizna popust na katerikoli paket Flex in sicer pri paketu Trojka Flex HBO popust v višini 15 Eur pri paketu Trojka Flex popust v višini 14 EUR paketu Dvojka TV Flex popust v višini 13 Eur pri paketu dvojka tel Flex popust v višini 8,10 Eur pri paketu Enka flex pa popust v višini 6,10 Eur za obdobje polnih 6 mesecev od začetka naročniškega razmerja ( obdobje višjega popusta) in v višini 10 € pri paketu Trojka Flex HBO pri paketu Trojka Flex popust v višini 9 € paketu Dvojka TV Flex popust v višini 8 Eur pri paketu dvojka tel Flex popust v višini 3,10 Eur pri paketu Enka Flex pa popust v višini 1,10 Eur za obdobje polnih 6 mesecev od poteka obdobja višjega popusta, za naročnike, ki so hkrati aktivni naročniki naročniških paketov za mobilne storitve operaterja. Vsi popusti so navedeni z DDV ter se obračunavajo na način, da se znesek popusta odšteje od redne cene izbranega paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku operaterja. V kolikor naročnik prekine naročniško razmerje za mobilne storitve pri operaterju mu operater izbrani naročniški paket prične obračunavati po redni ceni z veljavnim cenikom storitev Amis vezava naročniškega razmerja za izbrani paket flex pri operaterju pase mu ne prekine razen če operaterju povrne znesek prejetih ugodnosti v skladu z naslednjim odstavkom .Operater prične obračunava akcijski paket s prvim dnem naslednjega meseca ki sledi mesecu v katerem je bil sklenjen ta dodatek.

V sklopu akcijske ponudbe Amis Flex pomladna ponudba operater naročniku , ki izbere akcijsko ponudbo ter naroči katerikoli naročniški paket Flex za čas trajanja naročniškega razmerja na naročniške pakete za mobilne storitve ( ne velja za predplačniške pakete simpl na račun in Bob pri operaterju prizna popust na katerikoli paket Flex in sicer pri paketu Trojka Flex HBO popust v višini 15 Eur pri paketu Trojka Flex popust v višini 14 EUR paketu Dvojka TV Flex popust v višini 13 Eur pri paketu dvojka tel Flex popust v višini 8,10 Eur pri paketu Enka flex pa popust v višini 6,10 Eur za obdobje polnih 6 mesecev od začetka naročniškega razmerja ( obdobje višjega popusta) in v višini 10 € pri paketu Trojka Flex HBO pri paketu Trojka Flex popust v višini 9 € paketu Dvojka TV Flex popust v višini 8 Eur pri paketu dvojka tel Flex popust v višini 3,10 Eur pri paketu Enka Flex pa popust v višini 1,10 Eur za obdobje polnih 6 mesecev od poteka obdobja višjega popusta, za naročnike, ki so hkrati aktivni naročniki naročniških paketov za mobilne storitve operaterja. Vsi popusti so navedeni z DDV ter se obračunavajo na način, da se znesek popusta odšteje od redne cene izbranega paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku operaterja. V kolikor naročnik prekine naročniško razmerje za mobilne storitve pri operaterju mu operater izbrani naročniški paket prične obračunavati po redni ceni z veljavnim cenikom storitev Amis vezava naročniškega razmerja za izbrani paket flex pri operaterju pase mu ne prekine razen če operaterju povrne znesek prejetih ugodnosti v skladu z naslednjim odstavkom .Operater prične obračunava akcijski paket s prvim dnem naslednjega meseca ki sledi mesecu v katerem je bil sklenjen ta dodatek.

Internet prinaša najvišjo možno dinamično hitrost interneta - uporaba maksimalne pasovne širine, ki jo omogoča obstoječa linija do 15 Mbit/s / 768 Kbit/s (ob sočasni uporabi storitve interneta, TV, telefonije, se hitrost porazdeli na vse storitve). Hitrost 100 Mbit/s je dosegljiva na optičnem omrežju ob nakupu dodatne opcije. Telefonija SLO – brezplačno vključuje 700 minut brezplačnih klicev v vsa slovenska fiksna omrežja ter brezplačne klice v lastnem fiksnem omrežju. Vse zgoraj navedene storitve so na voljo v skladu s tehničnimi zmožnostmi družbe Si.mobil d.d.. Vse cene vsebujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji in posebni pogoji paketov, ki so skupaj s ceniki, programskimi shemami in ostalimi pogoji ponudbe dostopni na www.amis.net ali na 080 20 10. Si.mobil d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Akcija traja od 01.02.2017 do 31.03.2017.
Amis Hipernet, ki ga lahko nadgradite vse do 30 Mbps na klasičnih, oz. do 100 Mbps na optičnem omrežju. Dostopen je v vseh osrednjih (najbolj razširjenih) omrežjih po vsej Sloveniji.
Amis Hipernet, ki ga lahko nadgradite vse do 30 Mbps na klasičnih, oz. do 100 Mbps na optičnem omrežju. Dostopen je v vseh osrednjih (najbolj razširjenih) omrežjih po vsej Sloveniji.
Amis Hipernet, ki ga lahko nadgradite vse do 30 Mbps na klasičnih, oz. do 100 Mbps na optičnem omrežju. Dostopen je v vseh osrednjih (najbolj razširjenih) omrežjih po vsej Sloveniji.
Sodoben in zmogljiv modem ter vse domače naprave boste s pomočjo priloženih navodil v omrežje priklopili v nekaj minutah. V primeru udara strele vam ga brezplačno zamenjamo.
Ustvarite si lahko do 6 psevdonimov in 6 e-naslovov, vsakega v velikosti 1 GB.
Ustvarite si lahko do 6 psevdonimov in 6 e-naslovov, vsakega v velikosti 1 GB.
 • Začetno shemo lahko kadarkoli nadgradite na Osnovno (160+ programov) ali Razširjeno (200 + programov).
 • Če želite med prvimi videti najnovejše filme in nadaljevanke izberite HBO, HBO HD, Cinestar TV Premiere ali HD.
 • Jugo nostalgiki si k izboru dodajte še programa Pink in Balkan.
 • Lahko pa se odločite za katerega od tematskih paketov: Adrenalin, Trend ali Junior.
 • Programi HBO, HBO 2 in HBO 3 prinašajo najboljše vsebine HBO produkcije.
 • Ekskluzivne filmske premiere in uspešnice.
 • Nagrajene TV-serije. Kultne filmske klasike. Senzacije filmskih festivalov. Kontroverzni dokumentarci.
 • 24/7. Brez oglasov, s slovenskimi podnapisi.
Na več kot 100 najbolj priljubljenih TV kanalih lahko gledate TV vsebine, ki so se predvajale do 7 dni nazaj. Med ogledom oddajo lahko zaustavite ali pa jo prevrtite nazaj.
Glej bogato, z več kot 200 TV programi polno, Razširjeno shemo kar 3 mesece brezplačno.

V sklopu dodatne akcijske ugodnosti »200+ TV programov GRATIS« vam nudimo Razširjeno shemo z več kot 200 programi brez doplačila za obdobje 3 mesecev od vklopa storitve. Ugodnost velja za vse nove zasebne naročnike kateregakoli paketa, ki vsebuje storitev Amis Televizija. V primeru naročila Razširjene programske sheme se vam v sklopu akcijske ugodnosti le ta ne obračunava.
S kar 10 GB brezplačnim zmogljivim snemalnikom bose lahko istočasno snemali TV vsebine na vseh najbolj gledanih programih.
 • Spremljajte več kot 50 izbranih TV in 15 domačih RA-programov na telefonu, tablici, prenosniku ali domačem računalniku.
 • MobioTV lahko namestite na 5 različnih naprav.
 • Za ogled zadostuje že minimalna internetna povezava kateregakoli slovenskega fiksnega ali mobilnega omrežja.
 • MobiaTV vključuje časovni preskok.
 • Brezplačni klici v vsa slovenska fiksna omrežja 700 min/mesec (neporabljene minute se ne prenašajo v naslednji mesec).
 • Neomejeni klici v lastnem fiksnem omrežju.
Dolžino klicev merimo v sekundah in ne v minutah, kar pomeni, da boste tiste klice, ki so plačljivi (tujina) plačali le toliko kolikor boste klepetali in nič več.
Ob prehodu na Amis nam zaupajte svojo telefonsko številko, za vse podrobnosti v zvezi s prenosom bomo brezplačno poskrbeli pri Amisu.
Spoznaj Začetno shemo, ki vsebuje več kot 95 programov, vključenih v paket Flex.

12 NAJBOLJ GLEDANIH PROGRAMOV
SLO 1, SLO 2, SLO 3, Pop TV, Kanal A, Planet TV, TV 3 Medias, Brio, HRT 1, Gold TV, Kino, Klasik TV

1 DOKUMENTARNI PROGRAM
Exodus TV

1 ŠPORTNI PROGRAM
Sport 1

39 INFORMATIVNIH IN REGIONALNIH PROGRAMOV
Bloomberg, TV Koper-Capodistria, RTS, Tele M, Vaš kanal, TV As, VTV, TV Celje, TV SG, SIP TV, TV IDEA, NET TV, Arena TV, Vitel, Sponka TV, Pink.SI, BK TV, Koroška TV, Tur TV, HRT 2, ORF 1, ORF 2, ARD, ZDF, RAI 1, RAI 2, RT Srbije, RTCG, RTK, Hayat, OBN, 3 SAT, Duna TV, Top TV, TV E, Al Jazeera, BBC World, Sky News, TV 5 Monde

13 ZABAVNIH IN GLASBENIH PROGRAMOV
RTL, RTL 2, Pro 7, Kabel 1, SAT 1, VOX, Čarli TV, TV Golica, TV Veseljak, DM Sat, CMC, TV Petelin, MTV

3 OTROŠKI PROGRAMI
Super RTL, Boomerang, Cartoon Network

1 PROGRAM Z ODRASLE
Sexation

5 HD PROGRAMOV
SLO 1 HD, SLO 2 HD, Pop TV HD, Kanal A HD, Planet TV HD

18 RADIJSKIH PROGRAMOV
Radio Hit, Radio Ekspres, Radio Antena, Radio City, Radio Aktual, Radio 1, Radio Zeleni val, Radio Kranj, Radio Ognjišče, Radio SLO 1. program, Val 202, ARS, Radio Slovenia International, Radio Koper Capodistria, Radio Center, Radio Pacient, Radio Študent, Radio Rogla

PodrobnejePrimerjava shem
Spoznaj Začetno shemo, ki vsebuje več kot 95 programov, vključenih v paket Flex.

12 NAJBOLJ GLEDANIH PROGRAMOV
SLO 1, SLO 2, SLO 3, Pop TV, Kanal A, Planet TV, TV 3 Medias, Brio, HRT 1, Gold TV, Kino, Klasik TV

1 DOKUMENTARNI PROGRAM
Exodus TV

1 ŠPORTNI PROGRAM
Sport 1

39 INFORMATIVNIH IN REGIONALNIH PROGRAMOV
Bloomberg, TV Koper-Capodistria, RTS, Tele M, Vaš kanal, TV As, VTV, TV Celje, TV SG, SIP TV, TV IDEA, NET TV, Arena TV, Vitel, Sponka TV, Pink.SI, BK TV, Koroška TV, Tur TV, HRT 2, ORF 1, ORF 2, ARD, ZDF, RAI 1, RAI 2, RT Srbije, RTCG, RTK, Hayat, OBN, 3 SAT, Duna TV, Top TV, TV E, Al Jazeera, BBC World, Sky News, TV 5 Monde

13 ZABAVNIH IN GLASBENIH PROGRAMOV
RTL, RTL 2, Pro 7, Kabel 1, SAT 1, VOX, Čarli TV, TV Golica, TV Veseljak, DM Sat, CMC, TV Petelin, MTV

3 OTROŠKI PROGRAMI
Super RTL, Boomerang, Cartoon Network

1 PROGRAM Z ODRASLE
Sexation

5 HD PROGRAMOV
SLO 1 HD, SLO 2 HD, Pop TV HD, Kanal A HD, Planet TV HD

18 RADIJSKIH PROGRAMOV
Radio Hit, Radio Ekspres, Radio Antena, Radio City, Radio Aktual, Radio 1, Radio Zeleni val, Radio Kranj, Radio Ognjišče, Radio SLO 1. program, Val 202, ARS, Radio Slovenia International, Radio Koper Capodistria, Radio Center, Radio Pacient, Radio Študent, Radio Rogla

PodrobnejePrimerjava shem
Spoznaj Začetno shemo, ki vsebuje več kot 95 programov, vključenih v paket Flex.

12 NAJBOLJ GLEDANIH PROGRAMOV
SLO 1, SLO 2, SLO 3, Pop TV, Kanal A, Planet TV, TV 3 Medias, Brio, HRT 1, Gold TV, Kino, Klasik TV

1 DOKUMENTARNI PROGRAM
Exodus TV

1 ŠPORTNI PROGRAM
Sport 1

39 INFORMATIVNIH IN REGIONALNIH PROGRAMOV
Bloomberg, TV Koper-Capodistria, RTS, Tele M, Vaš kanal, TV As, VTV, TV Celje, TV SG, SIP TV, TV IDEA, NET TV, Arena TV, Vitel, Sponka TV, Pink.SI, BK TV, Koroška TV, Tur TV, HRT 2, ORF 1, ORF 2, ARD, ZDF, RAI 1, RAI 2, RT Srbije, RTCG, RTK, Hayat, OBN, 3 SAT, Duna TV, Top TV, TV E, Al Jazeera, BBC World, Sky News, TV 5 Monde

13 ZABAVNIH IN GLASBENIH PROGRAMOV
RTL, RTL 2, Pro 7, Kabel 1, SAT 1, VOX, Čarli TV, TV Golica, TV Veseljak, DM Sat, CMC, TV Petelin, MTV

3 OTROŠKI PROGRAMI
Super RTL, Boomerang, Cartoon Network

1 PROGRAM Z ODRASLE
Sexation

5 HD PROGRAMOV
SLO 1 HD, SLO 2 HD, Pop TV HD, Kanal A HD, Planet TV HD

18 RADIJSKIH PROGRAMOV
Radio Hit, Radio Ekspres, Radio Antena, Radio City, Radio Aktual, Radio 1, Radio Zeleni val, Radio Kranj, Radio Ognjišče, Radio SLO 1. program, Val 202, ARS, Radio Slovenia International, Radio Koper Capodistria, Radio Center, Radio Pacient, Radio Študent, Radio Rogla

PodrobnejePrimerjava shem
Spoznaj Začetno shemo, ki vsebuje več kot 95 programov, vključenih v paket Flex.

12 NAJBOLJ GLEDANIH PROGRAMOV
SLO 1, SLO 2, SLO 3, Pop TV, Kanal A, Planet TV, TV 3 Medias, Brio, HRT 1, Gold TV, Kino, Klasik TV

1 DOKUMENTARNI PROGRAM
Exodus TV

1 ŠPORTNI PROGRAM
Sport 1

39 INFORMATIVNIH IN REGIONALNIH PROGRAMOV
Bloomberg, TV Koper-Capodistria, RTS, Tele M, Vaš kanal, TV As, VTV, TV Celje, TV SG, SIP TV, TV IDEA, NET TV, Arena TV, Vitel, Sponka TV, Pink.SI, BK TV, Koroška TV, Tur TV, HRT 2, ORF 1, ORF 2, ARD, ZDF, RAI 1, RAI 2, RT Srbije, RTCG, RTK, Hayat, OBN, 3 SAT, Duna TV, Top TV, TV E, Al Jazeera, BBC World, Sky News, TV 5 Monde

13 ZABAVNIH IN GLASBENIH PROGRAMOV
RTL, RTL 2, Pro 7, Kabel 1, SAT 1, VOX, Čarli TV, TV Golica, TV Veseljak, DM Sat, CMC, TV Petelin, MTV

3 OTROŠKI PROGRAMI
Super RTL, Boomerang, Cartoon Network

1 PROGRAM Z ODRASLE
Sexation

5 HD PROGRAMOV
SLO 1 HD, SLO 2 HD, Pop TV HD, Kanal A HD, Planet TV HD

18 RADIJSKIH PROGRAMOV
Radio Hit, Radio Ekspres, Radio Antena, Radio City, Radio Aktual, Radio 1, Radio Zeleni val, Radio Kranj, Radio Ognjišče, Radio SLO 1. program, Val 202, ARS, Radio Slovenia International, Radio Koper Capodistria, Radio Center, Radio Pacient, Radio Študent, Radio Rogla

PodrobnejePrimerjava shem
Več kot 160 pestrih TV programov. Poleg vseh programov iz Začetne sheme vključuje še več kot 65 dodatnih programov vseh žanrov.

10 NAJBOLJ GLEDANIH PROGRAMOV
FOX, Universal Channel, TV 1000, Fox Life, Fox Crime, AMC, Kino, Klasik TV, CBS Drama, AXN

17 DOKUMENTARNIH PROGRAMOV
24 Kitchen, Discovery Channel, Viasat History, Viasat Explorer, National Geographic, NGC Wild, Animal Planet, TLC, Travel Channel, Discovery ID, CBS Reality, History Channel, DaVinci Learning, Exodus TV, Woman, Dr. Fit

7 ŠPORTNIH PROGRAMOV
Š1, Š2, Sport Klub 1, Sport Klub 3, Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sports

6 INFORMATIVNIH IN REGIONALNIH PROGRAMOV
RAI 3, BBC World, CNN, Bloomberg, Sky News, TV 5 Monde

9 ZABAVNIH IN GLASBENIH PROGRAMOV
E !, Fashion TV, Ginx, Comedy Central, MTV, MTV Rocks, MTV Hits, VH 1, VH 1 Classic

8 OTROŠKIH PROGRAMOV
OTO, Boomerang, Cartoon Network, Baby TV, Minimax, Disney Channel, Disney XD, Nickelodeon

4 PROGRAMI ZA ODRASLE
Playboy TV, Hustler TV, CentoXcento, Sexto6senso

3 HD PROGRAMI
Brio HD, Kino HD, Oto HD

PodrobnejePrimerjava shem
Največ, preko 200 programov za vse in vsakogar! Poleg programov iz Začetne in Osnovne sheme vključuje še več kot 40 izvrstnih programov.

3 NAJBOLJ GLEDANI PROGRAMI
Fox Movies, CineStar TV Premiere, CineStar TV Premiere 2

3 DOKUMENTARNI PROGRAMI
C & I, Discovery Science, Discovery World

8 ŠPORTNIH PROGRAMOV
Š3, Sport Klub 2, Sport Klub 4, Sport Klub 5, Sport Klub 6, Outdoor Channel, Nautical Channel, Lov i ribolov

6 INFORMATIVNIH IN REGIONALNIH PROGRAMOV
BN TV, RTL Hrvatska, RTL Hrvatska 2, FRANCE 24, N-tv, Russia Today

5 ZABAVNIH IN GLASBENIH PROGRAMOV
Mediaset, Channel One Russia, Jugoton, MTV Dance, Mezzo

1 OTROŠKI PROGRAM
Jim Jam

5 PROGRAMOV ZA ODRASLE
Mediaset, Channel One Russia, Jugoton, MTV Dance, Mezzo

18 HD PROGRAMOV
CineStar TV Premiere 1 HD, CineStar TV Premiere 2 HD, Discovery HD, National Geographic HD, Animal planet HD, History HD, Travel HD, Discovery Science HD, Š1 HD, Š2 HD, Š3 HD, Eurosport HD, Outdoor HD, Motorvision HD, Motors TV HD, MTV HD, Mezzo HD, Food HD

PodrobnejePrimerjava shem
Izbor 27 programov, ki poženejo adrenalin po žilah. Celoten paket je sicer že vključen v Razširjeni shemi, zato je namenjen vsem naročnikom Začetne ali pa Osnovne sheme.

15 ŠPORTNIH PROGRAMOV
Š1, Š2, Š3, Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, Sport Klub 4, Sport Klub 5, Sport Klub 6, Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sports, Outdoor Channel, Nautical Channel, Lov i ribolov

5 HD PROGRAMOV
Š1 HD, Š2 HD, Š3 HD, Motorvision HD, Motors TV HD

7 PROGRAMOV ZA ODRASLE
Playboy TV, Hustler TV, XXX18, Brazzers TV, Dusk, Hustler HD, Dorcel HD

PodrobnejePrimerjava shem
Paket 12 inspirativnih programov, oblikovan glede na sodoben življenjski slog. Ker je paket Trend že vključen v Razširjeni shemi, je posebej primeren za vse, ki imate naročeno Začetno ali Osnovno shemo.

4 NAJBOLJ GLEDANI PROGRAMI
Fox Life, Fox Movies, AMC, CBS Drama

4 DOKUMENTARNI PROGRAMI
24 Kitchen, TLC, Woman, Dr. Fit

2 ZABAVNA PROGRAMA
Fashion TV, E !

2 HD PROGRAMA
Travel HD, Food HD

PodrobnejePrimerjava shem
Nabor 9 nepogrešljivih programov za otroke in mladino. Paket lahko dodatno naročite kot naročnik Začetne ali Osnovne sheme. Celoten paket Junior pa je že vključen v Razširjeni shemi.

7 OTROŠKIH PROGRAMOV
OTO, Baby TV, Minimax, Disney Channel, Disney XD, Jim Jam, Nickelodeon

1 DOKUMENTARNI PROGRAM
DaVinci Learning

1 ZABAVNI PROGRAM
Ginx

PodrobnejePrimerjava shem
Ekskluzivna TV-programa CineStar TV Premiere 1 in 2 ponujata izbor najboljših filmov in nadaljevank, največje hollywoodske uspešnice, najboljše naslove evropske kinematografije, edinstvene oddaje in odlične serije.

2 PROGRAMA
CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2

2 HD PROGRAMA
CineStar TV Premiere 1 HD, CineStar TV Premiere 2 HD

PodrobnejePrimerjava shem
Premiere največjih uspešnic HBO produkcije. Ponuja ekskluzivne filmske premiere, uspešnice in nagrajene TV-serije, ki jih program HBO predvaja 24/7.

2 PROGRAMA
HBO, HBO Comedy

PodrobnejePrimerjava shem
Zajema 4 filmske programe HBO produkcije. Hkrati je v paket vključen HBO OD (on demand - na zahtevo), ki omogoča ogled več kot 80 izbranih, najboljših HBO oddaj preko videoteke HBO OD brez dodatnega plačila.

4 PROGRAMI
HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2

VIDEO NA ZAHTEVO
HBO OD

PodrobnejePrimerjava shem
Izostri čute. Doživi HD. Glej izbrane programe in vrhunske vsebine v svoji popolnosti.

28 PROGRAMOV
Slo 1 HD, Slo 2 HD, Planet TV HD, National Geographic HD, Discovery HD, Animal Planet HD, History HD, Travel HD, Food HD, MTV HD, Mezzo HD, Eurosport HD, Outdoor HD, FightBox HD, iConcerts HD, Š1 HD, Š2 HD, Š3 HD, CineStar TV Premiere 1 HD, CineStar TV Premiere 2 HD, Discovery Science HD, POP TV HD, Kanal A HD, Brio HD, Kino HD, Oto HD, Hustler HD, Eroxxx HD

PodrobnejePrimerjava shem
Obarvaj večere v Pink. Z zabavnimi oddajami, napetimi filmi, živahno glasbo ali preprosto z "narodnjaki".

11 PROGRAMOV
Pink Music, Pink Plus, Pink Extra, Pink Folk, Pink Film, Pink Family, Pink Kids, Pink World, 2Pink, Pink Zabava, Pink Movies

PodrobnejePrimerjava shem
Pravi Balkan na tvoji televiziji! Prvovrstne vsebine iz območja držav bivše Jugoslavije in Albanije za vse okuse.

46 PROGRAMOV
RTL Hrvatska, RTL Living, RTL Hrvatska 2, Jabuka TV, Narodna TV, Mreža TV, TV Jadran, TV Istra, Zdrava TV, Z1, Tring max, Tring Shqip, Tring Tring, Folk Plus, RTV 21 plus, Tring 7, Tring Vizion plus, TV 21, Alfa TV, FTV, NTV IC Kakanj, OTV Valentino, RTRS, TV 1, TV Sarajevo, TV Atlas, Kanal 5, Kanal 5 Plus, MTV 1 zemeljski, MTV 2 zemeljski, MTV 3 zemeljski, Nasa TV, Sitel3, Telma TV, TV Sitel, Alsat, B92, B92 Info, Happy TV, KCN, KCN Music, PRVA Srbska TV, RTS 1 zemeljski, RTS 2 zemeljski, TV Duga Novi sad, TV Svet Plus Beograd

PodrobnejePrimerjava shem
Minimax je eden najbolj priljubljenih otroških TV-programov in znamk v tem delu Evrope. Zdaj v obliki videoteke, ki prinaša mesečno 100 ur različnih risanih serij. Glejte jih kadarkoli si zaželite...

VIDEO NA ZAHTEVO
Minimax Plus

PodrobnejePrimerjava shem
Oglejte si filme, oddaje in nanizanke raznolikih zvrsti, ki se nenehno dopolnjujejo: informativne oddaje (24 ur na POP TV in Svet na Kanalu A), nanizanke in oddaje (NMK, Trdoglavci, Pod eno streho idr.), resničnostni šovi, pogovorne oddaje, jugoslovanski in tuji filmi, risane nanizanke in šport.

VIDEO NA ZAHTEVO
Voyo +

PodrobnejePrimerjava shem
Samo ob naročilu paketa Trojka Flex HBO.
Ob kanalih HBO, HBO 2 in HBO 3, ki so že vključeni v paket Trojka Flex HBO, zajema še 2 filmska programa Cinemax.
HBO OD+ (on demand - na zahtevo) pa omogoča ogled več kot 80 izbranih, najboljših HBO oddaj preko videoteke HBO OD brez dodatnega plačila.


2 PROGRAMA
Cinemax, Cinemax 2

VIDEO NA ZAHTEVO
HBO OD

PodrobnejePrimerjava shem
Pozabite svoj stari antivirus - tukaj je Amisov popolni varovalni sistem za vse vaše naprave. Prejmete licenco za zaščito 3 naprav po vaši izbri (PC, prenosnik, tablica, pametni telefon ...).
Pozabite svoj stari antivirus - tukaj je Amisov popolni varovalni sistem za vse vaše naprave. Z Amis Safe lahko zaščitite do 5 naprav (PC, prenosnik, tablica, pametni telefon ...).