VELIKA AKCIJSKA PONUDBA

Amis Flex

Izberi svoj paket Flex in plačuj mesečno naročnino z vključenim popustom 12 mesecev, če si pa še Si.mobil mobilni naročnik pa prejmeš popust kar za vedno!
Zdaj še posebna ugodnost - prvih 6 mesecev plačuj neverjetnih 19,90 EUR mesečno!


V sklopu akcijske ponudbe Amis Flex pomladna ponudba operater naročniku , ki izbere akcijsko ponudbo ter naroči katerikoli naročniški paket Flex za čas trajanja naročniškega razmerja na naročniške pakete za mobilne storitve ( ne velja za predplačniške pakete simpl na račun in Bob pri operaterju prizna popust na katerikoli paket Flex in sicer pri paketu Trojka Flex HBO popust v višini 15 Eur pri paketu Trojka Flex popust v višini 14 EUR paketu Dvojka TV Flex popust v višini 13 Eur pri paketu dvojka tel Flex popust v višini 8,10 Eur pri paketu Enka flex pa popust v višini 6,10 Eur za obdobje polnih 6 mesecev od začetka naročniškega razmerja ( obdobje višjega popusta) in v višini 10 € pri paketu Trojka Flex HBO pri paketu Trojka Flex popust v višini 9 € paketu Dvojka TV Flex popust v višini 8 Eur pri paketu dvojka tel Flex popust v višini 3,10 Eur pri paketu Enka Flex pa popust v višini 1,10 Eur za obdobje polnih 6 mesecev od poteka obdobja višjega popusta, za naročnike, ki so hkrati aktivni naročniki naročniških paketov za mobilne storitve operaterja. Vsi popusti so navedeni z DDV ter se obračunavajo na način, da se znesek popusta odšteje od redne cene izbranega paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku operaterja. V kolikor naročnik prekine naročniško razmerje za mobilne storitve pri operaterju mu operater izbrani naročniški paket prične obračunavati po redni ceni z veljavnim cenikom storitev Amis vezava naročniškega razmerja za izbrani paket flex pri operaterju pase mu ne prekine razen če operaterju povrne znesek prejetih ugodnosti v skladu z naslednjim odstavkom .Operater prične obračunava akcijski paket s prvim dnem naslednjega meseca ki sledi mesecu v katerem je bil sklenjen ta dodatek.

Akcija »Amis Flex – Pomladna ponudba!« zajema tudi časovni preskok brezplačno za obdobje 3 mesecev od sklenitve naročniškega razmerja pod enakimi pogoji, kot so navedeni zgoraj.

Internet prinaša najvišjo možno dinamično hitrost interneta - uporaba maksimalne pasovne širine, ki jo omogoča obstoječa linija do 15 Mbit/s / 768 Kbit/s (ob sočasni uporabi storitve interneta, TV, telefonije, se hitrost porazdeli na vse storitve). Hitrost 100 Mbit/s je dosegljiva na optičnem omrežju ob nakupu dodatne opcije. Telefonija SLO – brezplačno vključuje 700 minut brezplačnih klicev v vsa slovenska fiksna omrežja ter brezplačne klice v lastnem fiksnem omrežju. Vse zgoraj navedene storitve so na voljo v skladu s tehničnimi zmožnostmi družbe Si.mobil d.d.. Vse cene vsebujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji in posebni pogoji paketov, ki so skupaj s ceniki, programskimi shemami in ostalimi pogoji ponudbe dostopni na www.amis.net ali na 080 20 10. Si.mobil d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Akcija traja od 01.02.2017 do 31.03.2017

 

DODATNE AKCIJSKE UGODNOSTI

200+ TV PROGRAMOV 3 MESECE GRATIS

Glej bogato, z več kot 200 TV programi polno, Razširjeno shemo kar 3 mesece brezplačno.

V sklopu dodatne akcijske ugodnosti »200+ TV programov GRATIS« vam nudimo Razširjeno shemo z več kot 200 programi brez doplačila za obdobje 3 mesecev od vklopa storitve. Ugodnost velja za vse nove zasebne naročnike kateregakoli paketa, ki vsebuje storitev Amis Televizija. V primeru naročila Razširjene programske sheme se vam v sklopu akcijske ugodnosti le ta ne obračunava.

ČASOVNI PRESKOK GRATIS

Brezplačna uporaba 3 dopolnilnih TV storitev

Vsakemu novemu naročniku AmisTV zagotovimo brezplačno uporabo TV-funkcij Časovni preskok, Snemalnik in mediaCenter za obdobje prvih 3 mesecev.

Brezplačna uporaba 3 dopolnilnih TV storitev. Vsakemu naročniku AmisTV z digitalnim sprejemnikom s podporo 3 dopolnilnim TV storitvam omogočamo brezplačno uporabo funkcij sklopa »3 dopolnilne TV storitve« (Časovni preskok, Snemalnik in mediaCenter) za obdobje prvih 3 mesecev ter posebno ugodno naročnino po preteku treh mesecev. Naročnik ima možnost, da na podlagi »garancije na zadovoljstvo« kadarkoli odjavi ta sklop storitev. V nasprotnem primeru se po preteku treh mesecev prične sklop »3 dopolnilne TV storitve« obračunavati po posebni nižji ceni - 4 €/mesec (3 € + 2 € + 1 € = 4 €/mesec). Ponudba velja za vse nove naročnike AmisTV ter za vse obstoječe naročnike ob prvem naročilu AmisTV.

AMIS SAFE – 3 MESECE GRATIS!

Amis SAFE 3 mesece gratis!

Akcijska ugodnost »Amis SAFE« - Brezplačna uporaba varovalnega sistema Amis Safe prve 3 mesece! Vsakemu novemu naročniku katerega koli paketa Amis Flex, ki naroči storitev Amis Safe, nudimo brezplačno uporabo varovalnega sistema Amis Safe prve 3 mesece.

AKCIJA VIDEO

Prve 3 video vsebine brezplačno!

Akcijska ugodnost »Video« - Podarimo vam ogled prvih 3 video vsebin! Vsakemu novemu naročniku AmisTV nudimo brezplačen ogled prvih 3 video naslovov iz Video Sveta. Vsak nadaljnji ogled se obračunava po veljavnem ceniku Video Sveta.

 
IZBERI PAKET
IN PRIHRANI !
KONTAKTIRAJ NAS! KLIČI 080 20 10 ali IZPOLNI OBRAZEC
SPOZNAJ VEČ O AMIS STORITVAH