Amis Flex

Izberi svoj paket Flex in plačuj samo 19,90€ mesečne naročnine z vključenim popustom 12 mesecev, če si pa še Si.mobil mobilni naročnik pa prejmeš popust kar za vedno!


Akcija »Amis Flex – Spomladanska ponudba!« velja v fiksnih omrežjih Amis ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Akcijske cene paketov Flex z vključenim popustom veljajo za nove zasebne naročnike storitev Amis za obdobje 12 polnih mesecev, za nove in obstoječe nevezane zasebne naročnike storitev Amis, ki so hkrati aktivni naročniki naročniških paketov za mobilne storitve operaterja Si.mobil d.d. (ne velja za predplačniške pakete, Simpl na račun, Bob ter AmisMobil), pa za celotno obdobje veljavnega naročniškega razmerja za mobilne storitve pri Si.mobil d.d..
Popust se obračunava na način, da se od redne cene paketov po vsakokratnem veljavnem ceniku operaterja odšteje naslednji popust: pri paketu »Trojka Flex« popust v višini 11,00 EUR, pri paketu »Dvojka TV Flex« popust v višini 10,00 EUR, pri paketu »Dvojka Tel Flex« popust v višini 5,10 EUR pri paketu »Enka Flex« popust v višini 3,10 EUR, pri paketu «Trojka Optika Flex« popust v višini 11,00 EUR, pri paketu »Dvojka TV Optika Flex« popust v višini 10,00 EUR, pri paketu »Enka Optika Flex« pa popust v višini 5,10 EUR. Akcija ne velja za storitve iz mobilne in dodatne ponudbe ter za govorni promet na telefoniji.
Akcija traja od 1.4.2016 do 31.5.2016.

 

DODATNE AKCIJSKE UGODNOSTI

180+ TV PROGRAMOV 3 MESECE GRATIS!

Glej več kot 180 najboljših in najbolj gledanih programov!

V sklopu dodatne akcijske ugodnosti »180+ TV programov GRATIS« vam nudimo Razširjeno shemo z več kot 180 programi brez doplačila za obdobje 3 mesecev od vklopa storitve. Ugodnost velja za vse nove zasebne naročnike kateregakoli paketa, ki vsebuje storitev Amis Televizija. V primeru naročila Razširjene programske sheme se vam v sklopu akcijske ugodnosti le ta ne obračunava.

ČASOVNI PRESKOK GRATIS

Brezplačna uporaba 3 dopolnilnih TV storitev

Vsakemu novemu naročniku AmisTV zagotovimo brezplačno uporabo TV-funkcij Časovni preskok, Snemalnik in mediaCenter za obdobje prvih 3 mesecev.

Brezplačna uporaba 3 dopolnilnih TV storitev. Vsakemu naročniku AmisTV z digitalnim sprejemnikom s podporo 3 dopolnilnim TV storitvam omogočamo brezplačno uporabo funkcij sklopa »3 dopolnilne TV storitve« (Časovni preskok, Snemalnik in mediaCenter) za obdobje prvih 3 mesecev ter posebno ugodno naročnino po preteku treh mesecev. Naročnik ima možnost, da na podlagi »garancije na zadovoljstvo« kadarkoli odjavi ta sklop storitev. V nasprotnem primeru se po preteku treh mesecev prične sklop »3 dopolnilne TV storitve« obračunavati po posebni nižji ceni - 4 €/mesec (3 € + 2 € + 1 € = 4 €/mesec). Ponudba velja za vse nove naročnike AmisTV ter za vse obstoječe naročnike ob prvem naročilu AmisTV.

AKCIJA BALKAN

BALKAN NOSTALGIJA 3 MESECE BREZPLAČNO!

V sklopu akcijske ugodnosti "Akcija BALKAN" nudimo programski paket BALKAN 50 brez doplačila vsem novim zasebnim naročnikom kateregakoli paketa, ki vsebuje storitev Amis Televizija, za obdobje 3 mesecev od vklopa storitve.

AKCIJA PINK

PAKET PINK 3 MESECE BREZPLAČNO!

V sklopu akcijske ugodnosti "Akcija PINK" nudimo programski paket Pink brez doplačila vsem novim zasebnim naročnikom kateregakoli paketa, ki vsebuje storitev Amis Televizija, za obdobje 3 mesecev od vklopa storitve.

AKCIJA VIDEO

Prve 3 video vsebine brezplačno!

Akcijska ugodnost »Video« - Podarimo vam ogled prvih 3 video vsebin! Vsakemu novemu naročniku AmisTV nudimo brezplačen ogled prvih 3 video naslovov iz Video Sveta. Vsak nadaljnji ogled se obračunava po veljavnem ceniku Video Sveta.

 
IZBERI PAKET
IN PRIHRANI !
KONTAKTIRAJ NAS! KLIČI 080 20 10 ali IZPOLNI OBRAZEC
SPOZNAJ VEČ O AMIS STORITVAH