Natisnite svojo informativno naročniško pogodbo za storitve Amis. Spletno naročilo je izključno informativne narave in ni zavezujoče vse do podpisa pogodbe. Potrebujete podatke o naročniku in naslov priključka.
Pokličite 080 20 10 ali
vstopite v Moj račun.
Ceniki Naročniški paketi Amis
Optika omrežje Amis - Samostojne storitve - telefonija
Slo-brezplačno

3,00

Amis-brezplačno

1,00


Preveri pakete in cenovne akcije na svoji lokaciji.

Za preveritev, podrobnosti, primerjave paketov in naročilo vnesi ulico:

 

V kolikor vašega kraja, ulice ali hišne številke niste našli, vas prosimo, da nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 20 10.

Amis storitve so na voljo v skladu s tehničnimi zmožnostmi in vrsto izbranega paketa. V okviru programske sheme storitve Amis Televizija s 140 TV programi je Časovni preskok omogočen na 89 najbolj priljubljenih TV programih, Snemalnik pa na 53 najbolj priljubljenih TV programih. Pri programskih shemi storitve Amis Televizija s 100 TV programi je Časovni preskok omogočen na 71 najbolj priljubljenih TV programih, Snemalnik pa na 45 najbolj priljubljenih TV programih. Pri programskih shemi storitve Amis Televizija s 70 TV programi je Časovni preskok omogočen na 47 najbolj priljubljenih TV programih, Snemalnik pa na 28 najbolj priljubljenih TV programih. Pri programskih shemi storitve Amis Televizija s 40 TV programi je Časovni preskok omogočen na 26 najbolj priljubljenih TV programih, Snemalnik pa na 13 najbolj priljubljenih TV programih. Doba hranjenja posnetih vsebin na Snemalniku je 90 dni. Ob naročilu paketa HBO lahko naročnik na TV programih: HBO in HBO Comedy aktivira Snemalnik.

Slo-brezplačno - brezplačni klici v vsa slovenska fiksna omrežja, 24ur na dan (Vsak mesec 700 brezplačnih minut za klice v vsa slovenska fiksna omrežja. Neporabljene minute se ne prenašajo v naslednji mesec.)

Pogoj za naročilo storitve Amis Telefonija in/ali Amis Televizija je naročilo storitve Amis Internet.

Cene vključujejo 22% DDV in veljajo za mesečno obračunavanje, razen kjer je navedeno drugače. Cenik velja od 1.6.2014 do spremembe.
Amis ne odgovarja za morebitne tipkarske napake.