Kontaktirajte naše svetovalce!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vam bodo predstavili najboljše rešitve za vaše podjetje.

Zagotovite si brezplačne izračun prihranka!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vas bodo v kratkem kontaktirali ter se dogovorili za obisk, na katerem vam bodo predstavljene vse možnosti za racionalizacijo vašega poslovanja.

Najsodobnejše internetne storitve vam ponujajo mnogo priložnosti, da v popolnosti izkoristite poslovne potenciale svojega podjetja ter optimizirate poslovne procese. Internetne storitve vam bodo olajšale vsakodnevno delo in zagotovile varnost vašega poslovanja.

Vsem poslovnim uporabnikom na naših spletnih strežnikih ponujamo prostor za predstavitev ponudbe, informativnih, promocijskih in drugih vsebin.

Na spletnem strežniku lahko objavite tako preproste predstavitvene spletne strani, kot tudi zahtevnejše aplikacije, ki vključujejo podatkovne baze in uporabljajo različne programske jezike.

Z zakupom prostora na spletnem strežniku bodo vaše vsebine obiskovalcem dostopne 24 ur na dan. Neposredna povezanost v hrbtenično omrežje pa zagotavlja hitrost in zanesljivost.


Naša ponudba Poslovega AmisDSL dostopa in Amis Optika FTTH vam brezplačno zagotovi tudi 200 MB prostora na spletnem strežniku.