Kontaktirajte naše svetovalce!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vam bodo predstavili najboljše rešitve za vaše podjetje.

Zagotovite si brezplačne izračun prihranka!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vas bodo v kratkem kontaktirali ter se dogovorili za obisk, na katerem vam bodo predstavljene vse možnosti za racionalizacijo vašega poslovanja.

Najsodobnejše internetne storitve vam ponujajo mnogo priložnosti, da v popolnosti izkoristite poslovne potenciale svojega podjetja ter optimizirate poslovne procese. Internetne storitve vam bodo olajšale vsakodnevno delo in zagotovile varnost vašega poslovanja.

V kolikor želite v popolnosti izkoristiti poslovne priložnosti, ki jih ponuja svetovni splet in če želite utrditi prepoznavnost v svetovnem spletnem oceanu – registrirajte lastno domeno.

Na ta način si boste pridobili preprost in prepoznaven spletni naslov, ki si ga bodo vaši poslovni partnerji in uporabniki lažje zapomnili (npr.: »www.podjetje.si«), istočasno pa bo ob vsakokratnem komuniciranju z elektronsko pošto razvidno ime vašega podjetja oziroma organizacije (npr.: »ime@podjetje.si«).

Poleg registracije slovenskih domen (.si) lahko registrirate tudi tuje komercialne domene (.com, .net, .org, .biz, .info, .name, .eu), pri tem pa lahko ime domene preprosto izbirate. Predhodno preverite le, ali je želeno ime domene še na voljo oziroma ni v uporabi.