Kontaktirajte naše svetovalce!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vam bodo predstavili najboljše rešitve za vaše podjetje.

Zagotovite si brezplačne izračun prihranka!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vas bodo v kratkem kontaktirali ter se dogovorili za obisk, na katerem vam bodo predstavljene vse možnosti za racionalizacijo vašega poslovanja.
sencaamis fax

Brez začetne investicije v nov telefonski sistem Prehod na storitev Amis Xpert ne pomeni zgolj posodobitve obstoječe telekomunikacijske infrastrukture podjetja, temveč tudi uporabo sodobnih govornih telekomunikacijskih storitev, s katerimi lahko podjetje znatno zniža stroške telefonskih pogovorov, mesečnih naročnin in vzdrževanja.
25-70 % nižji stroški naročnin V primerjavi s klasično telefonijo prehod na storitev Amis Xpert omogoča precejšnje znižanje fiksnih mesečnih stroškov z naročninami za vse telefonske priključke v podjetju.
25-70 % nižji stroški pogovornine v vsa omrežja (nacionalno, mobilno, mednarodno) Cene klicev v vsa domača in mednarodna omrežja so občutno nižje od cen za klice preko klasične telefonije.
Sekundni obračunski interval Amis za obračun vseh klicev v vsa omrežja uporablja sekundni obračunski interval, kar pomeni, da naročnik plača natančno toliko, kot je opravil govornega prometa. Pri klasični telefoniji je obračunski interval tudi do enominutni.
Celotno vzdrževanje sistema Stroški vzdrževanja terminalske opreme in celotnega sistema so že vključeni v fiksno mesečno naročnino.
Poenotenje infrastrukture – konvergenca omrežij Za uporabo storitev elektronskih komunikacij naročnik ne potrebuje več (pre)drage dvojne ali celo trojne infrastrukture. Vse storitve za prenos podatkov in govora se izvajajo preko ene združene infrastrukture.