Kontaktirajte naše svetovalce!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vam bodo predstavili najboljše rešitve za vaše podjetje.

Zagotovite si brezplačne izračun prihranka!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vas bodo v kratkem kontaktirali ter se dogovorili za obisk, na katerem vam bodo predstavljene vse možnosti za racionalizacijo vašega poslovanja.

amis fax

Podvojeno celotno hrbtenično omrežje Amis Zanesljivo in stabilno delovanje telekomunikacijskih storitev je za operaterja prva in najpomembnejša skrb. Amisov telefonski sistem Xpert, podprt z redundančnim hrbteničnim omrežjem, je rešitev, ki vsem uporabnikom zagotavlja visoko stopnjo zanesljivosti in stabilnosti.
Kriptirane povezave za prenos govora preko IP Varovane kriptirane povezave zagotavljajo zanesljivo varnost pred neželenimi vdori v vaš telefonski sistem in še dodatno skrbijo za nemoteno delo in ohranjanje poslovnih skrivnosti.
UPS (brezprekinitveno napajanje ob izpadu električne energije do 2 ur) Poleg sistemske redundance sistem Amis Xpert s pomočjo UPS opreme naročnikom zagotavlja delovanje sistema in s tem opravljanje internih klicev (do dve uri), tudi v primeru izpada električne energije.
Redundanca za opravljanje klicev preko internetne povezave alternativnega ponudnika Za neprekinjeno poslovanje Amis Xpert naročnikom zagotavlja možnost redundance za avtomatsko opravljanje klicev preko povezave drugega operaterja (v primeru sistemskih nadgradenj) ali izpada primarne telefonske povezave.
Redundanca za opravljanje klicev preko ISDN ali PSTN linije Naročniki imajo možnost izbire terminalne opreme, ki zagotavlja trojno avtomatsko redundanco za opravljanje telefonskih pogovorov tako preko IP kot tudi preko ISDN tehnologije.
Možnost podvojene strojne opreme (redundanca znotraj sistema) Za zagotavljanje stabilnosti in zanesljivosti Amis Xpert naročnikom ponuja tudi možnost izbire CPE s podvojeno strojno opremo (Hardware Failover).
zelim ponudbo