Kontaktirajte naše svetovalce!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vam bodo predstavili najboljše rešitve za vaše podjetje.

Zagotovite si brezplačne izračun prihranka!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vas bodo v kratkem kontaktirali ter se dogovorili za obisk, na katerem vam bodo predstavljene vse možnosti za racionalizacijo vašega poslovanja.

amis fax

Trinivojska tehnična pomoč 24/7/365 ločena samo za poslovne uporabnike V Amisu se zavedamo, da dolgoročnost sodelovanja med dvema poslovnima partnerjema temelji na zanesljivosti, zaupanju in odzivnosti. Amis je prvi operater v Sloveniji, ki je uvedel trinivojsko tehnično pomoč 24/7/365, namenjeno izključno poslovnim uporabnikom.
NOC center za nadzor omrežja 24/7/365 V NOC centru se 24 ur na dan, 365 dni v letu vrši proaktivni nadzor in vzdrževanje našega celotnega omrežja, s čimer se zagotavlja najvišja možna stopnja delovanja vseh Amis storitev.
Lasten razvojni oddelek z več kot 50 strokovnjaki Amis neprenehoma sledi razvojnim trendom in potrebam na trgu. Z lastnim razvojnim oddelkom skrbi, da uporabniki vedno in povsod uporabljajo najsodobnejše in najučinkovitejše telekomunikacijske storitve.
Osebni skrbnik Vsem poslovnim naročnikom je dodeljen osebni skrbnik, ki je naročniku vedno na voljo za vse dodatne informacije, zahteve in naročila.
zelim ponudbo