Kontaktirajte naše svetovalce!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vam bodo predstavili najboljše rešitve za vaše podjetje.

Zagotovite si brezplačne izračun prihranka!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vas bodo v kratkem kontaktirali ter se dogovorili za obisk, na katerem vam bodo predstavljene vse možnosti za racionalizacijo vašega poslovanja.

amis fax

Sodobni telefonski aparati


» Obširnejši katalog telefonov
Uporabnik s prehodom na sistem Amis Xpert pridobi možnost uporabe najsodobnejše telekomunikacijske opreme. Osnovna oprema je že vključena v mesečno naročnino in za naročnika ne predstavlja nobene dodatne investicije. Za zahtevnejše in naprednejše uporabnike je na voljo nadstandardni nabor kakovostnih telefonskih aparatov z dodatnimi, naprednimi funkcionalnostmi.
Vzdrževanje sistema v celoti opravlja Amis Ker za vso terminalno opremo skrbi Amis, naročnik poleg redne mesečne naročnine nima nikakršnih dodatnih stroškov.
Samodejne posodobitve sistema Amis vseskozi izvaja redne letne programske posodobitve tako telefonov kot tudi ostale CPE opreme.
Razvoj novih storitev in funkcionalnosti v skladu s potrebami trga in uporabnikov V okviru nadaljnjega razvoja bo Amis vseskozi proučeval potrebe poslovnih uporabnikov ter temu primerno dodajal nove oziroma izboljševal obstoječe funkcionalnosti.
» več
zelim ponudbo