Kontaktirajte naše svetovalce!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vam bodo predstavili najboljše rešitve za vaše podjetje.

Zagotovite si brezplačne izračun prihranka!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vas bodo v kratkem kontaktirali ter se dogovorili za obisk, na katerem vam bodo predstavljene vse možnosti za racionalizacijo vašega poslovanja.

amis fax

Fax-2-Mail
Mail-2-Fax
S to storitvijo uporabnik enostavno upravlja s faksimilnimi sporočili. Lahko jih sprejema v svoj e-poštni predal, ali pošilja preko e-pošte. Za uporabo storitve mora imeti uporabnik na svojem računalniku nameščeno posebno aplikacijo, ki jo zagotovi Amis.
Klic z enim klikom na računalniku
(Click 2 dial)
Storitev uporabniku omogoča, da z enim klikom pokliče telefonske številke, ki so prikazane npr. v internetnem brskalniku. Aplikacija je povezljiva s spletnimi brskalniki, Microsoftovimi orodji itd.
Outlook vtičnik Storitev uporabniku omogoča, da odhodne klice opravlja direktno iz imenika, ki ga ima v Outlooku.
Osebni spletni sistem za upravljanje priključka Storitev omogoča posameznemu uporabniku znotraj podjetja, da preko spleta upravlja svoj telefonski priključek in spreminja nastavitve tako v pisarni kot tudi izven nje.
Osnovni klicni center Storitev omogoča osnovne funkcionalnosti klicnega centra: IVR, čakalna vrsta ipd.
Možna je tudi nadgradnja z zahtevnejšim klicnim centrom, ki se obravnava individualno.
Glasovna pošta Storitev omogoča posameznemu uporabniku znotraj podjetja, da med odsotnostjo ali zasedenostjo sprejema glasovna sporočila. Maksimalna dolžina posameznega sporočila je tri minute. Uporabnik lahko sprejme do 300 sporočil. Prav tako lahko za primer odsotnosti ali zasedenosti vklopi ločeno najavo ob vklopu glasovne pošte. Zvočni posnetek lahko uporabnik prejme tudi na e-pošto.
zelim ponudbo