Kontaktirajte naše svetovalce!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vam bodo predstavili najboljše rešitve za vaše podjetje.

Zagotovite si brezplačne izračun prihranka!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vas bodo v kratkem kontaktirali ter se dogovorili za obisk, na katerem vam bodo predstavljene vse možnosti za racionalizacijo vašega poslovanja.

amis fax

FMC (uporaba ene telefonske številke na stacionarnem ali pametnem telefonu in računalniku) Amis Xpert omogoča uporabniku dostop do sedeža podjetja z oddaljenih lokacij preko kriptiranih povezav. Z uporabo Softphone orodja ali namenske aplikacije za pametne telefone je uporabnik ves čas dosegljiv na isti telefonski številki, ne glede na lokacijo. Uporabnikom je tako omogočena uporaba iste telefonske številke na stacionarnem ali pametnem telefonu in računalniku tudi kadar se nahajajo izven pisarne.
Upravljanje sistema na nivoju Administratorja preko spletnega vmesnika – tudi, ko se nahajate izven lokacije podjetja Upravljanje sistema omogoča Administratorju izjemno enostaven in uporabniku prijazen način upravljanja sistema Amis Xpert preko osebnega računalnika, ne glede na lokacijo (edini pogoj je dostop do interneta). S tem administrator pridobi možnost upravljanja vseh funkcionalnosti, ki so v sistemu Amis Xpert na voljo.
Upravljanje telefonskega priključka (Uporabnik) preko spletnega vmesnika – tudi, ko se nahajate izven lokacije podjetja Upravljanje sistema omogoča uporabniku izjemno enostaven in uporabniku prijazen način upravljanja z njegovim telefonskim priključkom preko osebnega računalnika, ne glede na lokacijo (edini pogoj je dostop do interneta).
zelim ponudbo