Kontaktirajte naše svetovalce!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vam bodo predstavili najboljše rešitve za vaše podjetje.

Zagotovite si brezplačne izračun prihranka!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vas bodo v kratkem kontaktirali ter se dogovorili za obisk, na katerem vam bodo predstavljene vse možnosti za racionalizacijo vašega poslovanja.

Paketa Podjetnik START in Podjetnik PLUS obvladata čisto vse: 3 mesece 33% nižjo mesečno naročnino za paket Podjetnik, če pa ste še Si.mobilov mobilni naročnik pa prejmete popust kar za vedno! Še več. Kot Si.mobilov mobilni naročnik lahko naročite sedaj storitev Amis Televizija po posebni, znižani ceni – samo 3 EUR mesečno.

»33% CENEJE ZA 3 MESECE«
Vsi novi in obstoječi nevezani naročniki, ki izberete akcijo »33% ceneje 3 mesece« boste ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev plačevali 33% NIŽJO MESEČNO NAROČNINO NA PAKET PODJETNIK, POLNE 3 MESECE. Akcijska ponudba ne velja za storitve iz dodatne ponudbe operaterja ter za storitev Amis Televizija. V sklopu akcijske ponudbe Si.mobil naročniku obračuna tudi 100% POPUST NA OSNOVNO PRIKLJUČNINO na izbrani paket/storitev po pogodbi.

»SI.MOBILOVI MOBILNI NAROČNIKI, 33% CENEJE ZA VEDNO«
Vsi novi in obstoječi nevezani naročniki, ki izberete akcijo »Si.mobilovi mobilni naročniki, 33% ceneje za vedno« in ki imate pri operaterju Si.mobil sklenjeno aktivno naročniško razmerje za mobilne storitve, boste ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev plačevali 33% NIŽJO MESEČNO NAROČNINO NA PAKET PODJETNIK, za ves čas trajanja naročniškega razmerja na naročniške pakete za poslovne uporabnike za mobilne storitve pri operaterju Si.mobil (ne velja za predplačniške pakete, Simpl na račun, Bob ter AmisMobil). Akcijska ponudba ne velja za storitve iz dodatne ponudbe operaterja ter za storitev Amis Televizija. V sklopu akcijske ponudbe Si.mobil naročniku obračuna tudi 100% POPUST NA OSNOVNO PRIKLJUČNINO na izbrani paket/storitev po pogodbi.

Akcijska ponudba »33% CENEJE ZA 3 MESECE« »SI.MOBILOVI MOBILNI NAROČNIKI, 33% CENEJE ZA VEDNO« veljata za nove poslovne naročnike in obstoječe nevezane naročnike storitev Amis (samostojne podjetnike in majhna podjetja - ponudba Amis Podjetnik za poslovne uporabnike do 4 telefonski priključki, storitev AmisDSL in Amis Optika FTTH) ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Paketa sta na voljo v DSL omrežju Amis. Akcijska ponudba traja od 1.12.2016 do 31.1.2017. Vse cene so brez DDV.

V sklopu ponudbe opcije »Tarifa Total« operater ne zaračunava klicev v vsa fiksna in mobilna telefonska omrežja v Republiki Sloveniji in državah članicah Evropske Unije. Klici na telefonske številke premijskih storitev, na posebne službe in vsi klici v ostala omrežja se obračunavajo v skladu z veljavnim cenikom storitev Amis. Neomejeni pogovori so namenjeni običajni rabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala delovanju, varnosti ali kvaliteti omrežja operaterja, npr. namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje brez človekovega posredovanja ipd. niso dovoljeni. V primeru, da operater na podlagi analize telefonskega prometa oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitev s takšnimi klici ter odpovedati naročniško pogodbo.

Zahtevajte ponudbo Podjetnik ali izračun Total prihranka na številki 080 20 10 oziroma izpolnite spodnji obrazec na osnovi katerega vas bo prav kmalu poklical Amisov svetovalec in vas seznanil z najprimernejšo rešitvijo za vas in vaše poslovanje.