Kontaktirajte naše svetovalce!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vam bodo predstavili najboljše rešitve za vaše podjetje.

Zagotovite si brezplačne izračun prihranka!

Izpolnite obrazec in naši svetovalci vas bodo v kratkem kontaktirali ter se dogovorili za obisk, na katerem vam bodo predstavljene vse možnosti za racionalizacijo vašega poslovanja.
Mala podjetja
in s.p.
Ponudba Amis Podjetnik
Pošljite faks
brez faks naprave
Amis Fax
Srednja in
Velika podjetja
Telefonija Amis Xpert+
Amis internet
Obstoječi uporabniki
Ali ste vedeli?

Amis Xpert+ namig

Hkratno zvonjenje stacionarnega in mobilnega telefona

Prilagodljivost. Komunikacijski sistem Amis Xpert omogoča naročniku funkcijo, s katero lahko določi, da mu ob prejetem klicu hkrati zvonita stacionarni in mobilni telefon. V spletnem vmesniku izberete zavihek "Račun" in vpišete svojo mobilno številko ter vklopite funkcijo "Aktivacija mobilnosti".

Amis Xpert+ namig

Hiter klic na mobilno številko sodelavca

Enostavnost. Pokličite sodelavca na terenu, čeprav ne veste njegove mobilne številke na pamet. Če ima ta sodelavec v spletnem vmesniku znotraj zavihka "Račun" vpisano svojo mobilno številko, lahko enostavno v svoj stacionarni telefon vtipkate kombinacijo tipk [*6*kratkaštevilkasodelavca] in klic se preusmeri na njegovo mobilno številko.

Amis Xpert+ namig

Nezasedenost telefonske linije.

Funkcionalnost. Vrhunski komunikacijski Amis Xpert omogoča funkcijo CCBS (Call Completion on Busy Subscriber). To pomeni, da v primeru, ko želite poklicati sodelavca na interno številko, pa je le-ta zaseden, vas vaš telefon obvesti, da je sodelavec končal obstoječi pogovor in je njegov telefon na voljo za dohodni klic. Funkcija se vklopi preko IP telefonskega aparata (Yealink).

Amis Fax namig

Shranite svoj žig in podpis na računalnik.

Dokument, ki ga pišete npr. v Word-u, lahko po potrebi opremite s skeniranim žigom in podpisom (.png, .jpg datoteka). Tako lahko vsa svoja Amis Fax sporočila pošiljate direktno iz računalnika.

Amis Fax namig

Shranite najbolj pogoste prejemnike faks sporočil v svoj adresar.

Ker v praksi nekaterim partnerjem pošiljate faks sporočila bolj pogosto, si le-te shranite v adresar svojega e-poštnega odjemalca. Primer: prejemnik je Podjetje d.o.o., faks številka je 01 234 56 78 V adresar shranite e-poštni naslov: 012345678@amisfax.net Ime kontakta: Podjetje d.o.o. - Amis Fax

Amis Fax namig

Imejte vsa prejeta faks sporočila na enem mestu.

Vse prejete fakse lahko hranite na enem mestu v vašem e-poštnem odjemalcu. Znotraj "inboxa" kreirajte mapo npr. Fax in določite pravilo, da se vsi prejeti faksi preusmerjajo v izbrano mapo. Z desnim klikom na prejet faks, v padajočem meniju izberite "Pravila" in določite novo pravilo: [from: amisfax.net] in [Shrani v mapo: Fax].

NOVICE

TARIFA TOTAL – Neomejeni klici v SLO in EU omrežja. Tudi mobilna!

Neomejeni klici. Zelo omejena cena. Ne glede na to, kako veliko je vaše podjetje, lahko sedaj za eno samo naročnino kličete v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji in EU, neskončno neomejeno.

Spoznajte totalno neomejene Total.

Več o tem ...

Novi paketi in storitve za podjetnike

Novi paketi poslovnih komunikacij Podjetnik so posebej prilagojeni za manjša podjetja in samostojne podjetnike. Vsebujejo točno to, kar potrebujete za nemoteno opravljanje posla, hkrati pa so še posebej ugodni.

Več o tem ...

amisfaxStoritev Amis Fax omogoča faksiranje brez faks naprave.

Vsa komunikacija se vrši preko odjemalca za e-pošto, s pomočjo katerega lahko fakse prejemate in pošiljate enostavno, kar iz vašega računalnika ali pametne naprave.

Več o tem ...

xpertAmis Xpert je prva integralna telefonija po meri naročnika

Amisova poslovna telefonija je edinstvena rešitev na slovenskem trgu, ki jo uporablja že več tisoč zadovoljnih poslovnih uporabnikov. Danes smo skupaj priča mejniku razvoja sodobne IP poslovne telefonije in prepričani smo, da bodo uporabniki prepoznali prednosti novih komunikacijskih ...

Več o tem ...

amismobilPonudba mobilne telefonije za poslovne uporabnike

Paketi PODJETNI so namenjeni vsem, ki želite optimizirati stroške v podjetju in poslovati ceneje. Poleg ostalih ugodnosti paketi
PODJETNI vsebujejo zdaj prvič v Sloveniji brezplačne klice med omrežjema Amis in Si.mobil.
Izbirate lahko med paketi OSNOVNI in paketi NESKONČNI.

Več o tem ...

garancijaZagotavljamo vam najmanj 25 % nižje stroške

Zagotavljamo vam najmanj 25 % nižje stroške, če klasično telefonijo zamenjate s Poslovno telefonijo Amis. Vse potrebno za zamenjavo operaterja in vzpostavitev sistema vam uredimo mi. Neprestano, 24 ur na dan, je poslovnim uporabnikom za pomoč in podporo na voljo posebna ekipa IT-strokovnjakov.

Več o tem ...

Player
Player
Player