Obstoječi uporabnik
Natisnite svojo informativno naročniško pogodbo za storitve Amis. Spletno naročilo je izključno informativne narave in ni zavezujoče vse do podpisa pogodbe. Potrebujete podatke o naročniku in naslov priključka.
Pokličite 080 20 10 ali
vstopite v Moj račun.

Vprašanja in odgovori

Prenos ali nadgradnja aplikacije
  1. Računalnik/prenosnik: s spletnim brskalnikom obiščite strani www.tv.si. Pred začetkom predvajanja boste morali namestiti tudi Verimatrixov vtičnik ViewRight Web PC, za kar potrebujete administrativni nivo dostopa na računalniku. Namestitev programske opreme se prične samodejno ob prvem poizkusu predvajanja TV vsebin, nato samo sledite čarovniku za namestitev. Za uporabno nadgrajenih funkcionalnosti Časovnega preskoka in ostalih ugodnosti vam za ogled na računalniku/prenosniku ni potrebno storiti nič drugega, kot da nadaljujete z uporabo aplikacije na istem spletnem naslovu. Vse nadgrajene funkcionalnosti so na voljo na istem spletnem naslovu, uporabniško ime in geslo se za dostop do nove verzije aplikacije ne spremeni.
  2. Aplikacija za tablične računalnike in mobilne telefone z operacijskim sistemom Android je brezplačna. Prenesete in namestite jo iz trgovine Google play. Za pregled sporeda registracija ni potrebna, za ogled vsebin pa se je potrebno predhodno registrirati kot je opisano tukaj. Za uporabno nadgrajenih funkcionalnosti Časovnega preskoka in ostalih ugodnosti morate izvesti nadgradnjo aplikacije v Google Play trgovini. Ob nadgradnji bo aplikacija zamenjana z novejšo verzijo, uporabniško ime in geslo se za dostop do nove verzije aplikacije ne spremeni.
  3. Aplikacija za naprave Apple: iPad/ iPhone je brezplačno na voljo v trgovini App Store za vse uporabnike. Ob prenosu in namestitvi je pripravljena za uporabo. Za pregled sporeda registracija ni potrebna, za ogled vsebin pa se je potrebno predhodno registrirati kot je opisano tukaj. Za uporabno nadgrajenih funkcionalnosti Časovnega preskoka in ostalih ugodnosti morate izvesti nadgradnjo aplikacije v App store trgovini. Ob nadgradnji bo aplikacija zamenjana z novejšo verzijo, ponovno pa boste morali vpisati uporabniško ime in geslo, ki pa se za dostop do nove verzije aplikacije ne spremeni. Če ste uporabniško ime in geslo za uporabno aplikacije pozabili, ga lahko enostavno ponovno nastavite v Mojem Računu.

Opomba: vaše naprave se bodo ob prvi uporabi samodejno dodale v seznam podprtih naprav, ki ga nato upravljate preko nastavitev za Amis MobiaTV v Mojem računu.

Koristne povezave
Spoznaj vse rešitve
Že pri Amisu?
Spoznajte novosti,
prednosti, ugodnosti -
vse na enem mestu.