AmisMobil je ekskluzivna ponudba mobilne telefonije, namenjena samo naročnikom
telekomunikacijskih storitev Amis. Združuje najboljše, kar vam ponuja najprijaznejši mobilni operater v Sloveniji, Si.mobil- najboljše pakete, dodatne opcije in storitve ter seveda vrhunske telefonske aparate in druge ugodnosti - pri Amisu pa smo to ponudbo še dodatno obogatili s tremi bonusi, namenjenimi samo vam.

Paketi AmisMobil, ki jih boste spoznali po črki pred imenom, so tako dodatno začinjena izjemna ponudba, v kateri lahko vsak najde najboljšo kombinacijo za svoje komunikacijske potrebe.

Kaj dobim z Amis Mobil?

Brezplačni klici med omrežjema Amis in Si.mobil
Ko postanete naročnik AmisMobila, so naenkrat vsi vaši klici iz omrežja Amis na katerokoli mobilno številko v Si.mobilovem omrežju, ali iz vašega mobilnega telefona na katerokoli številko v stacionarnem omrežju Amis, brezplačni. In to velja za neomejeno število minut po vsej Sloveniji. Hkrati lahko ugodnost širite tudi med prijatelje, znance in sorodnike in se z njimi pogovarjate brezplačno.

101 MB dodatnega prenosa podatkov
Ne glede na to, kateri naročniški paket izberete, vam dodamo še 101 MB brezplačnega prenosa podatkov v omrežju Si.mobil — vsak mesec. Dodaten prenos podatkov prejmete tudi, če svoj paket nadgradite s katero izmed opcij za prenos podatkov iz redne ponudbe.

Brezplačen prenos Amis vsebin in podatkov
Amis ponuja še več zabave in vsebin na vašem prenosnem aparatu. S svojim mobilnim telefonom ali tablico dostopate brezplačno do vseh spletnih mest Amisa, kjer si želene vsebine lahko ogledate ali prenesete na svojo mobilno napravo — vključno z možnostjo ogleda mobilne televizije Amis MobiaTV in s pregledovanjem e-pošte, možnostjo nalaganja protivirusnih aplikacij ter dostopom do Mojega računa.

Enoten račun za vse telekomunikacijske storitve – za nižje mesečne stroške
Na vašo zahtevo lahko storitev AmisMobil dodamo na vaš že obstoječi mesečni račun za vse ostale Amis storitve in si tako zagotovite še nižje mesečne stroške.

Povabite sorodnike, prijatelje, znance
Ugodnosti lahko širite tudi med sorodnike, prijatelje in znance, s katerimi se boste pogovarjali brezplačno.

Amis MobiaTV
Odkrijte Amis MobiaTV - mobilno televizijo, ki jo lahko gledate na pametnih napravah in računalnikih, zdaj s Časovnim preskokom za ogled zamujenih oddaj za kar 72 ur nazaj. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli!

 

Izbirajte med pestro ponudbo naročniških paketov, ki vključujejo brezplačne pogovore, SMS in MMS sporočila, mobilni internet ter odlične mobilne telefone in še veliko več!

Paketa OSNOVNI sta namenjena nezahtevnim uporabnikom in prilagojena sodobnim navadam uporabe mobilne telefonije. Izberite svojega, mi pa vam zraven dodamo še 3 bonuse AmisMobila.

S paketi NESKONČNI ste lahko popolnoma brez skrbi, saj nudijo neskončne pogovore v vsa slovenska omrežja, neskončne količine sporočil in veliko mobilnega interneta, zraven pa dodamo še bonuse AmisMobila. Priporočamo vsem naprednim uporabnikom pametnih telefonov.

Paket SENIOR je namenjen upokojencem in prilagojen mobilnim navadam starejših. S tem paketom lahko brezskrbno kličete za nizko mesečno naročnino, zraven pa prejmete še 3 dodatne bonuse AmisMobila.

Paketi ORTO predstavljajo celovito ponudbo za mlade, ki je še posebej prilagojena mladostniškim željam po komunikaciji. Za vse mlade, ki želite cenovno ugodno višino mesečnih stroškov za mobilno telefonijo in dodatne 3 bonuse AmisMobila.

Paketi PODJETNI so namenjeni vsem poslovnim uporabnikom, ki želite optimizirati stroške v podjetju in poslovati ceneje ter izkoristiti dodatne 3 bonuse AmisMobila.

KORISTNE POVEZAVE

Ceniki >

Poglejte cenik naročniških paketov in storitev Amis Mobil!

Več o tem ...
Pogosta vprašanja >

Ne najdete vsega?
Preverite odgovore na pogosta vprašanja!

Več o tem ...
Ponudba aparatov >

Preglejte ponudbo telefonskih aparatov na portalu Si.mobil.
Namig:
ponudba aparatov iz ponudbe Si.mobil za npr. paket OSNOVNI M je enaka za paket aOSNOVNI M iz ponudbe AmisMobil. Velja za vse pakete ...

Več o tem ...
OBVESTILA

Podaljšujemo brezplačno uporabo opcije 4G/LTE

Amis Mobil podaljšuje obdobje brezplačne uporabe opcije 4G do konca marca 2014.

Za aktivacijo opcije potrebujete:

Opcijo si lahko vključite na vseh obstoječih pogovornih paketih (npr. na paketih NESKONČNI, OSNOVNI, SENIOR, ZATE, ZAME, ORTO, Podjetni, Paket 9, Praznični paketi...) in vseh paketih Mobilni internet.

Več o tem...

Zaračunavanje naročnine za nazaj

Počitnice in šolski nakupi lahko močno izsušijo denarnico, zato bo Si.mobilova novost prišla ob pravem času: 10. 10. 2013 spreminjamo način obračuna mesečne naročnine. Po novem jo bomo zaračunavali za nazaj in ne več za mesec vnaprej. Dobra novica ob tem je, da bo vaš naslednji račun nižji za višino mesečne naročnine vašega naročniškega paketa. Ta bo po novem načinu, torej za nazaj, obračunana na prvem računu, ki ga boste prejeli po 10. novembru.

Da bo prehod na novi način zaračunavanje mesečne naročnine potekal nemoteno, v tem času ne bo omogočena menjava obračunskega cikla.

Skladno s spremembo bo ustrezno spremenjen cenik storitev. Naročniki, ki se s predlagano spremembo ne strinjajo, imajo v 30 dneh po objavi pravico odstopiti od naročniške pogodbe. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle oz. neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika.