AmisMobil je ekskluzivna ponudba mobilne telefonije, namenjena samo naročnikom
telekomunikacijskih storitev Amis. Združuje najboljše, kar vam ponuja najprijaznejši mobilni operater v Sloveniji, Si.mobil- najboljše pakete, dodatne opcije in storitve ter seveda vrhunske telefonske aparate in druge ugodnosti - pri Amisu pa smo to ponudbo še dodatno obogatili s tremi bonusi, namenjenimi samo vam.

Paketi AmisMobil, ki jih boste spoznali po črki pred imenom, so tako dodatno začinjena izjemna ponudba, v kateri lahko vsak najde najboljšo kombinacijo za svoje komunikacijske potrebe.

Kaj dobim z Amis Mobil?

Brezplačni klici med omrežjema Amis in Si.mobil
Ko postanete naročnik AmisMobila, so naenkrat vsi vaši klici iz omrežja Amis na katerokoli mobilno številko v Si.mobilovem omrežju, ali iz vašega mobilnega telefona na katerokoli številko v stacionarnem omrežju Amis, brezplačni. In to velja za neomejeno število minut po vsej Sloveniji. Hkrati lahko ugodnost širite tudi med prijatelje, znance in sorodnike in se z njimi pogovarjate brezplačno.

101 MB dodatnega prenosa podatkov
Ne glede na to, kateri naročniški paket izberete, vam dodamo še 101 MB brezplačnega prenosa podatkov v omrežju Si.mobil — vsak mesec. Dodaten prenos podatkov prejmete tudi, če svoj paket nadgradite s katero izmed opcij za prenos podatkov iz redne ponudbe.

Brezplačen prenos Amis vsebin in podatkov
Amis ponuja še več zabave in vsebin na vašem prenosnem aparatu. S svojim mobilnim telefonom ali tablico dostopate brezplačno do vseh spletnih mest Amisa, kjer si želene vsebine lahko ogledate ali prenesete na svojo mobilno napravo — vključno z možnostjo ogleda mobilne televizije Amis MobiaTV in s pregledovanjem e-pošte, možnostjo nalaganja protivirusnih aplikacij ter dostopom do Mojega računa.

Enoten račun za vse telekomunikacijske storitve – za nižje mesečne stroške
Na vašo zahtevo lahko storitev AmisMobil dodamo na vaš že obstoječi mesečni račun za vse ostale Amis storitve in si tako zagotovite še nižje mesečne stroške.

Povabite sorodnike, prijatelje, znance
Ugodnosti lahko širite tudi med sorodnike, prijatelje in znance, s katerimi se boste pogovarjali brezplačno.

Amis MobiaTV
Odkrijte Amis MobiaTV - mobilno televizijo, ki jo lahko gledate na pametnih napravah in računalnikih, zdaj s Časovnim preskokom za ogled zamujenih oddaj za kar 72 ur nazaj. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli!

 

Izbirajte med pestro ponudbo naročniških paketov, ki vključujejo brezplačne pogovore, SMS in MMS sporočila, mobilni internet ter odlične mobilne telefone in še veliko več!

Paketa OSNOVNI sta namenjena nezahtevnim uporabnikom in prilagojena sodobnim navadam uporabe mobilne telefonije. Izberite svojega, mi pa vam zraven dodamo še 3 bonuse AmisMobila.

S paketi NESKONČNI ste lahko popolnoma brez skrbi, saj nudijo neskončne pogovore v vsa slovenska omrežja, neskončne količine sporočil in veliko mobilnega interneta, zraven pa dodamo še bonuse AmisMobila. Priporočamo vsem naprednim uporabnikom pametnih telefonov.

Paket SENIOR je namenjen upokojencem in prilagojen mobilnim navadam starejših. S tem paketom lahko brezskrbno kličete za nizko mesečno naročnino, zraven pa prejmete še 3 dodatne bonuse AmisMobila.

Paketi ORTO predstavljajo celovito ponudbo za mlade, ki je še posebej prilagojena mladostniškim željam po komunikaciji. Za vse mlade, ki želite cenovno ugodno višino mesečnih stroškov za mobilno telefonijo in dodatne 3 bonuse AmisMobila.

Paketi PODJETNI so namenjeni vsem poslovnim uporabnikom, ki želite optimizirati stroške v podjetju in poslovati ceneje ter izkoristiti dodatne 3 bonuse AmisMobila.

KORISTNE POVEZAVE

Ceniki >

Poglejte cenik naročniških paketov in storitev Amis Mobil!

Več o tem ...
Pogosta vprašanja >

Ne najdete vsega?
Preverite odgovore na pogosta vprašanja!

Več o tem ...
Ponudba aparatov >

Preglejte ponudbo telefonskih aparatov na portalu Si.mobil.
Namig:
ponudba aparatov iz ponudbe Si.mobil za npr. paket OSNOVNI M je enaka za paket aOSNOVNI M iz ponudbe AmisMobil. Velja za vse pakete ...

Več o tem ...
OBVESTILA

Obvestilo o spremembi cen nekaterih storitev in spremembi Splošnih pogojev za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike ter Splošnih pogojev za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike.

Obveščamo vas, da je Si.mobil obvestil Amis o spremembah splošnih pogojev ter o zaračunavanju določenih storitev. Obvestilo objavljamo v celoti. Vse navedeno stopi v veljavo s 1. 4. 2015.

Dodatne storitve:
Pocenili bomo storitvi Sprememba/menjava telefonske številke in Priključnina, in sicer bo prva znašala 21,99 €, druga pa 11,99 €.
Prekinitev pogodbe oziroma zapiranje računa bo z aprilom stalo 9,99 €, Ponovna priključnina po izklopu na zahtevo stranke, priklop po plačilu obveznosti ali ponovna aktivacija telefonske številk 7,99 €, Prenos lastništva 10,99 €, Manipulativni znesek predčasnega prenehanja veljavnosti Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnost 14,99 €, Dokončni izklop 34,99 €, Začasni izklop 20,99 €, Menjava kartice SIM 11,99 €, Menjava obračunskega cikla 6,99 €, Kopija že izdanega računa 5,99 €, Zavrnitev direktne bremenitve 2,99 €, Odobritev plačila naprave na obroke 1,99 €, Prenos vsebine med napravami na zahtevo stranke 3,99 €, Izbira Zlate številke na zahtevo stranke 49 € in Prenos vezav med dvema naročniškima razmerjema 9,99 €.

Mednarodni klici:
Mednarodni klici bodo v območju EU stali 0,44 €/minuto, v območju EX-YU partnerji pa 0,55 €/minuto.

Klici na posebne kratke številke:
Spremenile se bodo cene nekaterih kratkih klicnih številk informativnega značaja, in sicer bo klic na 1987 za AMZS informacije brezplačen, pocenili pa bomo klic na 1977 za posredovanje informacij širšega pomena na 1,66 €/klic in klic na 1991 za klicni center Avtobusne postaje Ljubljana na 1,49 €/klic.
Klic na 1970 za DARS informacije o stanju na cestah bo stal 0,66 €/klic, klic na 1180 za informacije o telefonskih naročnikih izven Slovenije bo stal 1,49 €/klic, klic na 1188 za informacije o telefonskih naročnikih v Sloveniji bo 1,49 €za prvo minuto in 0,99 € za naslednje minute, klic na 195 za točen čas bo 0,49 €/klic in klic na 1999 za vozni red Slovenskih železnic 1,49 €/klic.

Vse navedene cene vsebujejo DDV.

Trenutno veljavni cenik storitev AmisMobil
Trenutno veljavni ceniki Si.mobil

Splošni pogoji:
Od 1. 4. 2015 se v določenih delih spreminjajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike ter Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, vse kot izhaja iz spodnjih dokumentov.
- Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike
Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike

Naročniki, za katere veljajo pravice iz 129. člena ZEKom-1, imajo pravico, da do uveljavitve spremembe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni, odstopijo od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Navedeno ne vpliva na in ne posega v zapadle in neplačane obveznosti teh naročnikov ter v obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo Si.mobilu povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Si.mobil pa mu bo vrnil kupnino.

Več informacij je na voljo na številki Centra za pomoč uporabnikom 040 40 40 40 ali na Si.mobilovem prodajnem mestu.

AmisMobil - Spremembe maloprodajnih storitev gostovanja v EU

Naročnike storitve AmisMobil obveščamo, da bo Si.mobil od 1.7.2014 dalje v skladu z Uredba (EU) št. 531/2012 o gostovanju v javnih mobilnih komunikacijskih omrežjih v Uniji svojim naročnikom omogočal dostop do reguliranih maloprodajnih storitev gostovanja v EU. Naročnik bo lahko izbral alternativnega ponudnika gostovanja maloprodajnih storitev v EU v skladu s Posebnimi pogoji ločene prodaje reguliranih maloprodajnih storitev gostovanja v EU.

AmisMobil - Obvestilo o spremembi cen

Naročnike storitve AmisMobil obveščamo, da bomo s 1. 6. 2014 zaradi lažjega razumevanja poenotili geografska območja za klice v tujini in iz tujine ter spremenili cene za klice iz Slovenije v tujino.

Mednarodna tarifa za klice iz Slovenije v tujino

Območje Enotna cena*
EU 0,39 €
Ex-Yu PARTNERJI 0,49 €
SVETOVNI PARTNERJI 0,79 €
OSTALI SVET 1,59 €
SATELITSKA OMREŽJA 7,90 €

Cene vključujejo DDV

EU – Vse države članice Evropske unije + Norveška, Islandija ter Liechtenstein

Ex-Yu PARTERJI – BiH, Srbija, Črna Gora, Albanija, Makedonija, Kosovo

Svetovni partnerji – ZDA, Rusija, Egipt, Švica, Avstralija, Nova Zelandija, Kitajska, Turčija, Belorusija, Ukrajina

Ostali svet – vse ostale države, ki niso v prvih treh območjih.

Nova razdelitev držav po območjih za tarifo Tujina (za gostovanje v tujini)

Območje Države in operaterji
EU Vse države članice EU + Norveška, Islandija ter Liechtenstein
Ex-Yu PARTNERJI BIH (BH Mobile), Srbija (Vip), Črna Gora (Telenor), Albanija (Vodafone), Makedonija (Vip Operator), Kosovo (Ipko)
SVETOVNI PARTNERJI ZDA (AT&T), Rusija (Vimpelcom), Egipt (Vodafone), Švica (Swisscom), Avstralija (Vodafone), Nova Zelandija (Vodafone), Kitajska (China Mobile), Turčija (Vodafone), Belorusija (VimpelCom), Ukrajina (Kyivstar)
OSTALI SVET Vse ostale države in operaterji

Naročniki, za katere veljajo pravice iz 129. člena ZEKom-1, imajo pravico, da do uveljavitve spremembe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni, odstopijo od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Navedeno ne vpliva na in ne posega v zapadle in neplačane obveznosti teh naročnikov ter v obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo Si.mobilu povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Si.mobil pa mu bo vrnil kupnino.

Zaračunavanje naročnine za nazaj

Počitnice in šolski nakupi lahko močno izsušijo denarnico, zato bo Si.mobilova novost prišla ob pravem času: 10. 10. 2013 spreminjamo način obračuna mesečne naročnine. Po novem jo bomo zaračunavali za nazaj in ne več za mesec vnaprej. Dobra novica ob tem je, da bo vaš naslednji račun nižji za višino mesečne naročnine vašega naročniškega paketa. Ta bo po novem načinu, torej za nazaj, obračunana na prvem računu, ki ga boste prejeli po 10. novembru.

Da bo prehod na novi način zaračunavanje mesečne naročnine potekal nemoteno, v tem času ne bo omogočena menjava obračunskega cikla.

Skladno s spremembo bo ustrezno spremenjen cenik storitev. Naročniki, ki se s predlagano spremembo ne strinjajo, imajo v 30 dneh po objavi pravico odstopiti od naročniške pogodbe. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle oz. neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika.